2777
2789
عنوان

شما از کی شروع به آموزش مسائل جنسی به کودک کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 4891 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم منظور رابطه جنسی و ... نیست. اینکه بچه باید بدونه یک قسمتهایی از بدنش جزو حریم خصوصی محسوب میش ...

سلام،والله من دخترم دوسال و ۴ماهشه،بهش یاد دادم کسی نباید کجاهاشو ببینه،یا کسی نباید لبشو ببوسه،بعد عمه اش خواست ببوستش دخترم گفت نه دوباره خواست ببوستش من دیدم گفتم فلانی چیگفتم؟نه دختزمم دستشو آورد بالا گفت نه لب نه ،لپ بوس کن،بعد لپ عمشو بوسید و گفت اینطوری،عمش ناراحت شد،با عرض معذرت بسکه گفت فک کرده ناراحت شدم،جرمون داد،اعصابم خورد شد بسکه عمش گفت بوس تو لب بکن

عزیزم منظور رابطه جنسی و ... نیست. اینکه بچه باید بدونه یک قسمتهایی از بدنش جزو حریم خصوصی محسوب میش ...

اره دقیقا.منم ب دخترم الان ۴سالشه یادادم ک باافرادغریبه هرگزجایی نره یاک اگه کسی اذیتش کردبیادبگه.ونبایداندام خصوصی بدنشوب دیگران نشون بده.وخیلی چیزای دیگه 

من تا قبل دانشگاهم نمیدونستم فرق داریم با دخترا بچه ها میخوان از بچه گی بدونن چی بشه   

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که از خصوصیات بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.
سلام،والله من دخترم دوسال و ۴ماهشه،بهش یاد دادم کسی نباید کجاهاشو ببینه،یا کسی نباید لبشو ببوسه،بعد ...

عمش لب لازمه ها  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که از خصوصیات بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.

سلام خانومای گل من ی دختر 6 ساله دارم ک پیش دبستانی .. دخترم یکم کنجکاو در مورد قسمت خصوصیش .. البته استخر میره واونجا هم حاج خانما ماشالله بدون هیچی دوش میگیرن و همینطوری میرن رختکن ..

دختر منم همش دوس داره  اون قسمت بدنش رو ب همه نشون بده مخصوصا دوستاش و هر دفعه اینکار رو میکنه مییاد بعدش میگه مامان ببخشید حواسم باز نبود یا یادم رفته بود نباید اینکارو کنم منم عکسالعمل یهویی نشون ندادم که قایم کنه بدترازم.

البته بگما تاحالا نه فیلمی دیده ن من و پدرش و ....

ولی فقط دوس داره نشون بده بکسی یا خوش رو تو اینه ببینه نمیدونم چظوری منعش کنم. 

از یه طرف اینکه جلوی دیگران مراقبه که کسی نبینه و.. لباس عوض کنه حتی تو استخر بچه کوچیک باشه لباسش رو در نمییاره مایو بپوشه می گه عیبه و.. و از اون ور این مسله که دلش می خواد جلوش رو نشون دوستاش بده و جالبه اینه ک یه بچه لختت  میبینه یا کسی خندش میگیره به حالت مسخره و چشماش رو زود می بنده ولی یواشکی نگاه میکنه

ممنون میشم تجربه ای دارین بگین داره فکرش دیوونم میکنه

خدایا شکرت که برای منم معجزه اتفاق افتاد. خدایا شادیمون بی پایان.... خدایا سالم و صالح باشه...الهی آمین
2810