2777
2789
عنوان

آلبوم عکس دخملا و پسملای اسفند 89 و فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 481298 بازدید | 7526 پست
با اجازه مامان سحر من عکس سحر جون رو گذاشتم اخه لینکی که گذاشی حجمش بالاست و خیلی طول میکشه باز بشه

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ

قربونت سمیرا جون خواهرم هر وقت عکس کیان جون رو میبینه میگه ماشالا بگو ببینیم زن نمیخواد ما حاضریم ههههههه
میگه از اون پسر باحالا بید هههههه من میگم بهش میاد فردا پشت یه شاسی بلند بشینه و حال کنه باموهایه خوشگلش بوسسسسسسسسسسسسس (کتی نزنیما با اجازه هههههههههههههههههه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجرازه کتی جون که یه سره به آدم چش غره میره که یعنی حرف نزن.
ما هم سعی میکنیم زیپ دهنو بکشیم و فقط عکس خنده دار بذاریم یه ذره بخندیم.
کسی اینجا حرف زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم شمر ذی الجوشن ما که کلی زور زده تا رنگ پوستش با لباسش ست بشه
مولتی هاستر

آقای دزد دریایی بغل بابایی
مولتی هاستر

ماجراهای من و آروغ گرفتن پرهام. آقا منو از خواب میندازه و خودش از هر فرصتی برای چرت استفاده میکنه
مولتی هاستر

پرهام در حال پدر سواری
مولتی هاستر

پرهام للختی که حال میکنه وقتی لخته مامانیش بغلش کنه(بیچاره مامانم که معمولا بعد عوض کردن پرهام باید لباسای خودشم عوض کنه) کتی نگی این عکس مورد داره حذفش کنی ها؟ ما خودمون خواستیم سانسورش کنیم نشد
مولتی هاستر

به به اینم یه عکس مودبانه که یه وقت فکر نکنین پرهام ما همیشه مسخره بازی در میاره
مولتی هاستر

بابا این پرهام یه پا آقا دوربینیه واسه خودش. هر وقت دوربین میبینه زل میزنه به دوربین و چشم بر نمیداره ازش.
بازم من حرف زدم. کتی منو نزنی ها
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
2805
یه عکس جالب:

باران 7-8-10 دقیقه بعد از تولد در دستان بهیار بیمارستان در حال بردن به اتاق نوزادن ( تازه از رو سینه ام برش داشته بودن ) :

باران در 23 روزگی در حال خمیازه کشیدن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
راحله جون تو که هر چی دلت خواست حرف زدی البته با سیاست بین عکسها گفتی کسی مستقیم متوجه نشه اینجا بجز عکس چیزای دیگه هم نوشتی ولی از اونجایی که من زرنگم و قورباغه رو رنگ میکنم جای کلاغ می فروشم فهمیدم
دفعه آخرت باشه هاااااااااااااا
------
مامان سحر مراجعه کن به لینک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=70782&PageNumber=96 بچه ها توی صفحه های اولی توضیح دادن
در ضمن یه سرچ بزنی توی همین تبادل نظر نی نی سایت خیلی راحت مراتب رو پله پله گفتن من الان خونه نیستم وگرنه خودم برات با دل صبر می نوشتم
-----
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
سلام مامان سحرجون جیگر سایز عکس رو با paint کم بعد از اپلود عکس اخرین کد رو اینجا کپی کن ....

سایز عکس رو خودت تنطیم کن مثلا اول بزن 20ببین اگه سایزش خوبه سیوش کن واسه هر کسی متفاوته اخه حجمه اولیه عکسا با هم فرق میکنه چند بار انجام بدی میاد دستت....

بچه ها عکس از اینجا اپلود کنیدhttp://up.iranblog.com/
پوریا یک روزه در بیمارستان

پوریا سه روزه در حال شیر خوردن. یه خاله شیشه شیر رو نگه داشته و خاله بزرگه اش با قاشق بهش شیر میده

پوریا 27 روزه تو بغل بابایی

پوریا در خواب ناز شب عید

پوریا روز اول عید در حال آماده شدن برای رفتن خونه مامان بزرگ

پوریا 54 روزه در حال آواز خوندن

پوریا در دوماهگی بعد از واکسن تو بغل مامانی بغض کرده

اینم یه عکس مردونه و متفکر در نی نی لای لای

LilySlim Weight loss tickers
مهدیار 1 ماه و 23 روز

من به خاطر این عکس مادر نمونه سال شدم

مهدیار 2 ماه و 7 روز

اینم پسر فشن من

اینجا هم زل زده به موزیکالش

مرا عهدیست با ماهی که آن ماه آن من باشد... مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد.
2810