2777
2789
عنوان

ختم صلوات برای یه نو عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 68 پست
هنوز رفتنت باورمون نشده . هنوز منتظریم تو رو کنار داداشمون ببینیم . هنوز منتظر اولین عید دینی عروسمون هستیم
نمی دونی چقدر حال داداشمون خرابه چقدر داغونه. چقدر مزخرف بود تحویل سال امسال کنار قبرت وقتی قرار بود با هم کنار سفره هفت سین خونه مامان بشینیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
ممنون از همه دوستان . ان شالله امسال همیشه شاد باشی
سیزده بذر هم تموم شد بدون تو . دیگه امسال کسی نظر نداد برای اینکه کجا بریم. همه فقط یه جا رو داشتن برای رفتن. همه دور مزارت جمع شدن تا امسال هم با تو باشن. هنوز بابات بی قراری می کنه .هنوز همسرت داغونه و درست غذا نمی خوره.بعد تو همسرت که عاشق شیرینی و کیک بود لب به این چیزا نمیزنه.هنوز رفتنت باورمون نشده
آخی
خدا رحمتش کنه
میدونم خیلی دختر مومنی بوده
خواهرت اینو گفته بود
انشاالله خدا به خانوادس و برادرت صبر بده

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
ممنونم از همه دوستان.