2777
2789
عنوان

فرشته اسمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 306985 بازدید | 9960 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم گرفته کاش حداقل یکی دلش می خواست براش از دخترم بگم از روز تولدش دارم میترکم از درون دلتنگم خیلی دلتنگشم دختری که الان باید دوسالش باشه و برام شیرین بازی کنه الان کجاست
خدایا شکرت
من هرروز میام یه سری میزنم ولی متاسفانه هیچ کس نیست باهاش حرف بزنم شوهرم اصرار داره که بریم تو کار بچه جواب آزمایشاتمون اومد خداروشکر همه چی نرمال بود البته ازمایشات مقدماتی و ابتدایی بود ولی هرچی فکرش رو میکنم نمیتونم هیچ بچه دیگه رو جایگزین علیرضا کنم وقتی فکرشو میکنم که باردار شم یادم میفته برای علیرضا چقدر ذوق داشتم که باردار شدم چه نقشه هایی برای دادن خبر بارداریم به شوشو که کشیدم و چطوری بهش گفتم اولین صدای قلبی که ازش شنیدم اولین لگدهایی که ازش حس کردم اولین بوسه ای که ازش گرفتم وآخرین نگاه ....................... نه نمیتونممممممممممممممممممممممم به بچه دیگه ای فکر کنمممممممممم علیرضا عشق من بوددددددددد
همیشه به کسی تکیه کنید که به کسی تکیه نکرده باشد

و او کسی نیست غیر از خدا . . .

عزیزم من خوب میفهمم همیشه اولین احساس ها بهترین هان اما با یه بچه دیگه زندگیت معنا پیدا میکنه برای ادامه دادن دلم نیومد با حرفام باز دلتون رو بلرزونم بد جوری دلتنگه هلیام مخصوصا تو این روزا که با هلیا زندگی کردم تو بغلم بود 26روز رویایی با دخترکم کاش میشد برگردم به اون روزا و بغلش کنم چشماشو ببوسم لبخندشو به ذهنم بسپارم ...
خدایا شکرت
فاطمه جون...کسی نمیگه بچه ای که بیاد قراره جای علیرضای نازنینو بگیره...قراره یه آبجی یا داداش براش بیاری... علیرضا همیشه تو دل همه ما زنده ست
دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور
70 روز سوره مبارکه یس هدیه به امام حسین و شهدای کربلا از شب میلاد حضرت معصومه س تا روز عاشورا http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27655 ختم 41 روز سوره مبارکه مریم جهت همسر فرزند و مال http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=923230&postID=37085573
«اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ»