2777
2789
عنوان

فرشته اسمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 306986 بازدید | 9960 پست
ما اسباب کشی کردیم دوماهی هست اومدیم خونه خودمون تاریخ 9 خرداد اومدیم کامپیوترم خراب بود نتش قطع بود درگیر کلاس ارایشگری هستم تا اخر این ماه دورم تموم میشه
همیشه به کسی تکیه کنید که به کسی تکیه نکرده باشد

و او کسی نیست غیر از خدا . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین فاطمه گلی..... خیلی خوبهههه از نینی چه خبر؟ دیگه نوبتی هم باشه نوبت تو و مهلا س هاااااا

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
نگارررر بی معرفت یه عکس کامل از ماه پسرت بزار ببینیم فرزانه که زیرآبی رفته عکس دخترشو رو نکردهههه

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
سلام نگارجون مبارک باشه۰۰۰من جز کسایی بودم که وقتی فهمیدم دوباره بارداری از خوشحالی گریه ک ردم خودمم بعدش باردار شدم اما ۳ روزبعدزایمانم دخترمو از دست دادم خیلی ازت کمک می خوام چه جور بهت پیغام بدم
ما هنوز برای نی نی اقدام نکردیم البته با چندتا متخصص ژنتیک مشرت کردیم ولی هیچ کس جواب قطعی بهمون نمیده و میگن توکل بر خدا یه سری آزمایش برای من و وشوشو نوشتن هنوز جوابش نیومده هرموقع جوابش اومد باید ببریم دکتر ببینه بعدا اجازه بارداری بهمون میده برامون دعا کنید لطفا
همیشه به کسی تکیه کنید که به کسی تکیه نکرده باشد

و او کسی نیست غیر از خدا . . .

سلام مارال جان خیلی ممنون خیلی ناراحت شدم چرا عزیزم دخترتو از دست دادی من درخواست دوستی میدم تو قبول کن شمارمو بهت میدم اس ام اس کن
امروز هم با ...!!!"بی تو"بودن دارد میگذرد!!!خوش بحال"یادم"که همیشه با توست... 38 هفته
Lilypie Pregnancy tickers
تولد تو تولد من است من تمام طول سال بیدار مانده ام که مبادا روز تولد تو تمام شود و من در خواب بمانم و نتوانم به تو بگویم دختر کوچولو نازم تولدمان مبارک !؟ هلیا مثه امشب ساعت 12:30 بدنیا اومد
خدایا شکرت