2777
2789
غزاله جون و نیاز جونم ممنون که جوابمو دادین
بهار رو البته میدونم کجاست و هرموقع که بیام تهران و وقتی داشته باشم اولویت با اونجاست که برم حتما حتما اما چون شنیدم گفتین سنایی هم لباس خوب داره گفتم این سری برم اونجا البته یه روزه میام و بر می گردم اما ممکنه کارم زوذپد تموم شه گفتم یه سرم برم اونجا تهرانم که ماشالله دردسر زیاد داره اگه ادرس نداشته باشی و اطلاعاتتم کافی نباشه کل وقتت هدر میره واقعا وقت طلاست اونجا معنای عینی پیدا میکنه هههههه

البته تو نقشه دو تا سنایی پیدا کردم نمیدونم کدوم یکی منظورتون بود ه یکی طرفای کریمخان تقریبا موازی قائم مقام بود یکیم طرفای پاسداران حالا کدوم یکیه ؟

غزاله جون بابت احوال پرسیتم ممنون خداروشکر الان هر دوشون بهترن ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل نیکی جون آلبالو خشکه می درستم هم واسه خودمون هم واسه امیرمهدی البته من میزارم تو میوه خشک کن خوبم میشه یه بارم اومدم همین دوهفته پیش آلبالوها رو پخیدم و بعدم تو میوه خشک کن مثلا خواستم لواشک بشه اما خیلی جالب در نیومد هیچ شباهتی به لواشک نداشت اما خوشمزه شده بود
راستی روشن جون یادته یه بار گفتم امیرمهدی من از این بازیهای پیچ در پیچ که از یه سرش شروع می کنی مثلا می خوای موشه رو به پنیرش برسونی خوشش میاد و شما مجله نبات رو بهم معرفی کردی (البته نبات اینجا توزیع نداره و منم سفارش دادم واسم آوردن ) الان یه سری کتاب گیر آوردم به اسم هزارتوها حدود 80 تا هزارتو داره که اقای ما تو دو روز همشونو کامل کرد اما به نظرم جالبه منم دوباره پاکشون می کنم و از اول میدم سرگرم شه ههههههه از همون سری هم کتابای پرورش هوششم هست که خوبن مفاهیم ریاضی و چی مال چیه
سلام پونه جونم خوبی؟؟

بابا چه عجب ازین طرفااااااااااااااااااااااا

دلم برات تنگولیده خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییی

پانیا خوبه؟؟؟؟
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
بچه ها یه کمک بدین به من
یه پاساژ مانتو شنیدم در جردن هست دو طبقه همش مانتو ... کجاشه؟ خوبه؟
دوم هم اینکه یه مهمونی فامیلی داره مادر شوهرم که زنونه است . من یه پیرهن مناسب مهمونی ظهر میخوام . میدی باشه . از کجا بخرم شیک باشه؟ یا مثلا کت سارافونی . کت دامن شیکی چیزی
2810