2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان نازی یکتا جون تولدشه
اما تا جایی که من یادمه یکتا جون با امیرمهدی من تو یه روز به دنیا اومدن 7 اردیبهشت ...... لابد اونم مثل من مشغله داشته که افتاده عقب ..آخه منم تولد امیرو شنبه هفته پیش می خواستم مهد بگیرم اما بچم تب داشت و مریض احوال بود و از اون روز نرفته مهد امروزم که من فرصت نمی کردم برم و تدارکای جشن و ببرم واسه همین اگه خدا بخواد مونده واسه فردا
چه خبراه؟ کجایید
یه سووال
من در زمان پریود جوش می زنم
ناشی از اختلالات هورمونی
قرص هایی هم که استفاده کردم موقتیند با کلی عوارض و اختلالات پریودی
اون روز تو نت سرذچ کردم یه قطره گیاهی معرفی کردند که خوبه و عوارض نداره قطره یا قرص اگنوگل
شماها چیزی راجع بهخش شنیدید یا می دونید ؟
؟؟؟
اگه می دونین ممنون می شم راهنمایی کنید
می گم شماها با پوست پرتقال پلو درست کردید من قبلا خیلی درست نمی کردم
اما تازگیها عاشقشم
پوست پرتقال یه جوش بخوره تلخیش می ره
بعدش تفتش بدید با هویج تفت داده و گوت چرخ کرده و پیاز تفا داده یا سینه مرغ بعدش فلفل دلمه تفت داده و زرشک قرمز کمی کره و زعفرون یه کوچولو هم شکر
وای عالی می شه کلا عطرش خونه رو بر می داره
خیلی خوشمزه می شه

نمی دونم چرا من تازگیها هر چی می خحورم بهمم می چسبه کلید هم با حوصله اشپزی می کنم همسری همش بهم می گه خبر نداری حامله ای ویار داری از همه چی انقدر تعریف می کنی
طفلک نه که خیلی دوست داره تو توهمه
من پریودم اون می گه حامله ای

کشته من انقدر رو مخمخ و عشق بچه دوم

منم هیچگونه انر‍ِژی در این رابطه ندارم
خصوصا با این اوضاع اقتصادی اوههههههههههه چه حرفا چه چیزها

ازاده گلی عکس سام دستت رسید ؟
راستی از ایت تخته های کرایولها سعی کنین برای بچه ها بخرید خیلی مفیده ها کلی روش می شه به بچه چیز یاد داد سرگرمش کرد معلم بازی هرچی می خواین یاد بگیره یا رعایت کنه در قالب معلم بازی و پای تخته می شه بهش گفت
دوستای خوبم امیرمهدی من الان 5 ماهه داره عینک میزنه در واقع یه بینایی سنجی که ارشد داره و هیئت علمی دانشگاهه اونو تجویز کرده میگه چشای پسرم ضعیفه پریروز بردمش پیش یکی دیگه که همکارا خیلی ازش تعریف می کردن در واقع اون بیشتر تجربی کار می کنه یعنی کاردان یا کارشناسه نمیدونم دقیقا اما تجربه اش زیاده اون گفت امیرمهدی به عینک نیاز نداره تا 5 سال وقت دارن که چک بشن و رشد چشاشون کامل بشه از اون موقع دیگه همسری میگه نمی خواد عینک بزنه و فقط موقع تلویزیون یا کامپیوتر یا موبایل بزنه برعکس دیروزم عینکش زیر پا شدو شکست حالا میگه نمی خواد دیگه واسش بگیریم اما من یکم نگرانم به نظر شماها چیکار کنیم بهتره ؟؟