2777
2789
سلامممم

اه اه اه پس برای اینه ذرتام گاهی می سوزه شعلشو زیاد می کنم خدا خیرت بده زهره خانواده را از خورن ذرت سوخته نجات دادی

ملیدا جون اگر می خوای یه ترکیبی بدی که قوی باشه و اسون
کلا پسته +بادم+فندق +کنجد سفید را اسیا کن گاهی قوتا باعسل بریز تو شیرش یا با شیره انگور

من خیلی وقته ویتامین به سام نمی دم یه وستامینی اخرین بار زهره جون گفته بود همون که کاکائو توش داره پسر من اونم لب نزد هنوزم تو یخچاله نمی دونم چرا پرتش نمی کنم
خلاصه نخورد
اما یه جورایی خیالم راحته به نظرم به مدل بچه ها دقت کنید
مثلا واقعا مدل سام اینه چند روزی خوبه می خوره بعد چند روزی امکان داره بی اشتها باشه خودش خوب می شه
شایدم دارم خودمو گول می زنم اما با خودم می گم خوب وقتی قد و وزنش خوبه چرتا بادی بهش گیر بدم دیگه
بجای شیر هم هر روز پنیر می خوره

هویج هم روزی حداقل 2 تا جزو برنامه ثابتشه

اما تازگیها اجیل را به اون صورت نمی خوره من می زارم جلوش اما ایشون میل نمی کنن
مثلا تازگیها گیر داده به کشمش همیشه کاسه کشمش روی میزه راه می ره و می خوره
منم کیف می کنم

خیلی مامان بی خیالیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خبر از کادو بازی کادو روز مادر -روز مادرشوهر - روز معلم واه واه واه پوستمون در اومد
خوبه هنوز چیز خاصی نگرفتم غر غر می کنما
فعلا فقط واسه مربی ثابت سام اسپری گرفتم
واسه کمک مربی و خانم زبان و خانم ورزش و خانم نقاشی هم موندم چیکار کنم تازه بالاخره یه جعبه شکلاتی شیرینی چیزی هم برای مدیریت باید ببرم

خواهرمم هم تدریس می کنه و جزو معلمه اوههههههههههه
مامان خودممو مامان همسری هم فعلا براشون اودکلن مد نظرمه اما هنوز خریداری نشده

به خودم چی می دن ای خدا ااااااااااااااااااااا

همسری هفته پیش واسه ادارم مانتو شلوار خرید
یعنی به نظرتون خواهد گفت اون به جای روز زن بوده
دیروز کنتاک داشتیم اما از شما چه پنهون یه جورایی اشتی راه انداختم با خودم حساب کتاب کردم دیدم روز زنه قهر نمی صرفه برام
چه خبر از کادو بازی کادو روز مادر -روز مادرشوهر - روز معلم واه واه واه پوستمون در اومد
واسه کمک مربی و خانم زبان و خانم ورزش و خانم نقاشی هم موندم چیکار کنم تازه بالاخره یه جعبه شکلاتی شیرینی چیزی هم برای مدیریت باید ببرم

دیروز کنتاک داشتیم اما از شما چه پنهون یه جورایی اشتی راه انداختم با خودم حساب کتاب کردم دیدم روز زنه قهر نمی صرفه برام

سلام

روزتون مبارککککککککککککککک

واقعا هر لحظه که از مادر شدنم میگذره بیشتر قدر مامانم میفهمم-ایشالله خدا به همه مادرها عمر با عزت و سرشار از سلامتی بده
و خداوند رحمت کنه مادرهایی که دیگه سایه شون بالای سر بچه هاشون نیست به خصوص مادر غزل جون
زهره خوب هر بچه ای که نیاز به ویتامین نداره . وقتی رشدش خوبه که لزومی نداره ... پرنیان اگه ویتامین نخوره دو قاشق غذا هم اشتها نداره

صبا تو وبلاگش نوشته بود نفی خواطر میخواد بکنه . از اونجا گفتم .یعنی تعلقاتش رو به این دنیای مادی کم کنه و کمترم بیاد سایت
زهره جون چوب بستنی که توی مایع جابه جا میشه ... کج میشه نه؟
چوبشو از کجا می گیری؟

مامان هانیه جون نه پیش عالمی نمیبرم دیگه . راستش دو دفعه آخر تشخیص اشتباه داد و پرنیان خیلی اذیت شد ... میدونی خیلی آپدیت نیست و بی خیالم هست ... یه بار که پرنیان یه سره بالا میاورد بردم گفت رودل کرده رانیتیدین و این چیزا داد درحالیکه کلی ادامه یافت و از این ویروسای اسهال استفراغی بود ... یکبارم پرنیان شدید خلطای بد داشت بردم گفت مال آلودگیه . دیدم خیلی ادامه یافت بردم دکتر ریه اطفال گفت مدتهاست سینه اش پر چرکه و داره به قلبش فشار میاره ... شانس آوردم مامانم گیر داد ببر دکتر ریه .
گاه دلت از زن بودن می گیرد

میخواهی کودک باشی

دختربچه ای که به هر بهانه ای به آغوشی پناه می برد و آسوده اشک می ریزد

زن که باشی باید بغض های زیادی را بی صدا دفن کنی

صبورترین موجود خدا ......... روزت مبارک
روشنک جونم منم خیلی بی خیالم هنوزم هیچی نگرفتم احتمالا یه کارت هدیه میگیرم و خیال خودمو راحت می کنم حوصله گشتن و خرید کردن واسه کسیو ندارم چون خیلی عصبیم می کنه انتخاب کردن واسه بقیه