2777
2789
شیر طعم‌دار ضمن داشتن انرژی بالاتر، همانند شیر طبیعی، حاوی مواد مغذی فراوان است. جدول شماره یک مقایسه میزان مواد مغذی شیر کاکائو و شیر طبیعی با چربی‌های متفاوت را نشان می‌دهد که در اکثر موارد با هم مشابه اند. اختلاف عمده آن‌ها بالاتر بودن میزان کربوهیدرات کل در شیر کاکائو به خاطر افزودن ساکارز یا شربت ذرت (با میزان فروکتوز بالا) و سطح بالاتر میزان انرژی آن است.

یک لیوان شیر کاکائو حاوی فیبر (به مقدار کم) و آهن بیشتر نسبت به یک لیوان شیر طبیعی است(1).

شیر کاکائو حاوی مقدار کمی اسید اگزالیک(6/0%-5/0%)است. این ترکیب به‌طور طبیعی در دانه کاکائو و دیگر گیاهان وجود دارد. اسید اگزالیک می‌تواند در روده با کلسیم به شکل اگزالات کلسیم که ماده‌ای نسبتاً نامحلول است،ترکیب و مانع جذب کلسیم شود. با این حال هیچ نوع مدرک علمی مبنی بر این‌که اسید اگزالیک موجود در شیر کاکائو در جذب کلسیم اختلال ایجاد کند وجود ندارد. شاید یکی از دلایل این است که دانه کاکائو مورد استفاده در تولید پودر کاکائو اغلب به‌صورت تخمیری و فراوری شده است،بنابراین سطح اگزالات موجود کاهش می‌یابد. ضمن آن‌که یافته‌های تحقیقی انجام شده بیانگر آن است که جذب کلسیم موجود در شیرکاکائو مشابه جذب کلسیم شیر طبیعی و دیگر مواد غذایی حاوی کلسیم است(11).

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا کفئین مانع جذب کلسیم در بدن میشه...حالا چه چایی باشه یا کاکائو یا قهوه فرق نمیکنه... هر کدوم اینا که با شیر مخلوط بشه مانع جذب کلسیم شیر میشه...پس مفید نیست... مانع جذب هم میشه نه اینکه هیچی جذب نشه...بلکه کمتر جذب میشه و مسلما شیرکاکائو برای بچه ای به هیچ عنوان شیر نمیخوره از هیچی بهتره...
Lilypie Pregnancy tickers
آزاده جون ؟؟؟؟؟؟؟ مهر 83 ؟؟؟؟؟؟؟؟یادش بخیر مهر 83 دانشگاه میرفتیم و فارغ از غم دنیا

آزاده جون منظور من از امسال یعنی این سال تحصیلی که هنوز تموم نشده و منظورم از سال بعد یعنی سال تحصیلی آینده که در واقع میشه مهر 92 و بچه 4 ساله هستنو میرن مهد و الا حرف حرف شماست خانوم رییس بچه ها مهر 93 انشالله باید برن پیش دبستانی.
ممنون آزاده جون دیگه زحمت شما

واسه ذرت هم منم شعله شو کم می کنم و خوب میشه
غزاله جون نمیدونم شربتش زینک داره یا نه باید امروز برم نیگا کنم من فرفولیک میدادم چون امیرمهدی کم خونه داشت و داره الانم بهش قرص فولیک اسید میدم .........آسماویت رو اما دارم و بهش میدادم دکتر اونو به عنوان تقویتی نداده بود بلکه به عنوان دارویی داد بهم آخه روشم نوشته مربوط به ناراحتیهای تنفسی و گوارشی یه همچین چیزی ...همونه دیگه نه ؟