2777
2789
عنوان

یه راهکار اساسی می خوام با این مادر شوهر و...!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 25817 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برو یه مشاور خوب
بذار یکی بدون قصد و غرض باهاش حرف بزنه و بهش ثابت بشه که اشتباه می کنه

منم اینجوری بودم اوایل زندگیم الان کمتر شده ، یعنی اونقدر که تو گوش شوشو خوندم که ما چرا از همه م
همکارات عقبیم بس که واسه خونوادت خرج کردی و خودشم دید که اصلا قدر محبتهاش رو نمی دونن !
کمی بهتر شده در حال حاضر
خدا جونم کاش صلاح تو و آرزوی من یکی باشه
مهناز جان فعلا به نظرم چاره ای نیست ... مگر اینکه همسرش با حرف به راه بیاد و دلش برای زندگیش بسوزه.... تازه می تونه طلا قسطی بخره و اینطوری همسرش رو مجبور کنه قسط بده ... یا وام بگیره و طلایی ملکی چیزی بگیره و اینطوری پول زیادی تو دست و بال همسرش نمونه که بخواهد اینجوری به باد فنا بده
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
دوستای عزی نمی تونم اصلا باهاشون رک باشم چون اونا زیادن رو خیلی خیلی (ببخشید) پر رو هستن
منظر فرصتن که حسابی منو بشورن بذارن با وجور اینکه من اصلا بهشون بی احترامی نکردم
تنها کاری که کردم این بود که چون این رفتاراشون اعصابم رو بهم مبریزه سعی کردم کمتر بریم اونجا
همین جریان اونا رو شاکی کرده و هر وقت میریم می گن : اره بچه عمه هاشو اصلا نمیشناسه و ....
واسه همین با اونا اصلا نمی تونم کاری داشته باشم
شوهرم کارمنده ولی چون دیر ازدواج کرده و همش از دوران دانشجویی شاغل بوده هر چی پس انداز داره داره واسه اونا هزینه می کنه
مثلا الان مدتهاست که می گم من به خاطر حاملگی هیچی نخریدم و همه چیز لازم دارم اونوقت جمعه رفتیم خرید با بچه .ا.نم با چه دردسری
رفتیم تو پاساز خری کنیم .
رفتم تو مغازه حراج پالتو بود خواستم برم تو پرو امتحان کنم .از شوهرم پرسیدم پول تو کارتت داری دیگه
گفت کم دارم گفتم چقدر گفت ۳۰۰ تومن
اعصابم بهم ریخت جوری که پا شدک اومدم خونه
اخه من مدتهاست دارم می گم کیف -کفش - پالتو - لباس ... می خوام تاونوقت با ۳۰۰ تومن
بعدش فهمیدم روز قبل ۵۰۰ تومن داده به مامان جونششششش
مهتا یه حال اساسی از شوهرت بگیر.... تازه یادم اومد تاپیک قبلیت...

چه اعصابی داری دختر.... من باشم که می گم برو همون ور دل ننه و خواهر جونات... اینقدر هم خرجشئون رو بده تا جونت دربیاد.....
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
ببخشید ولی اصلا و ابدا باور کردنی نبود و میخوام بگم که این یه داستان واقعی نبووووووووووود

مگر اینکه ارثی از پدرشوهرت به پسرش رسیده در غیر اینصورت یه شما یه کم غلو کردید یا خییییییلی ببخشید شوهرتون به احتمال زیاد سرش به جایی خورده !
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
راستش این مشکل رو خیلیا تجربه میکنن متاسفانه و بدتر اینکه هیچ کس راه حل مناسبی تا الان پیدا نکرده. صحبت کردن واقعا بی فایده است. و اگه هم بخوای مثل اونا رفتار کنی هم که اوضاع درست نمیشه. خوب سرمایه گزاری خوب هست. طلا خریدن که فکر خیلی خوبیه. ولی چقدر میتونه طلا بخره. تا کی به طلا خریدن ادامه بده؟
اول ازدواجمون پول یه خونه رو داشتیم ولی نخریدیم
اشتباه کریدم
دیگه به ته داره میرسه از همونا خرج کرده براشپن
همه به زندگی رسیدن ما روز به روز بی چاره تر با اعصاب داغون