2777
2789
عنوان

تشک خوب برای تخت خواب دو نفره

20692 بازدید | 14 پست
سلام
بچه ها جون تشک تخت من هر چند ماه یبار خراب میشه.یعنی توش فرو رفتگی های ایجاد میشه مخصوصا در قسمتی که کمرمون روش قرار میگیره.من و همسرم هیچ کدوم اضافه وزنم نداریم؟به نظرتون چرا اینجوری میشه؟چیکار کنم؟
واقعا خسته شدم دیگه...زورمم میاد بعد 3 ماه دوباره برم اینهمه پول بدم.ولی برا سلامتی ضرر داره نه میشه روش خوب خوابید صبحم آدم یکم کمر درد داره.
تشک خوب چه پیشنهاد میکنید؟خوشخواب؟رویال یا....از کجا میشه تهیش کرد؟میشه زنگ بزنیم بیارن؟شما تشک قبلیتون رو چیکار میکنین؟
از این بالش هایی که توش الیاف داره و میشه تو ماشین لباسشوئی هم انداخت استفاده کردین؟چه مارکی خریدین؟به نظرتون زیاد نرم و بلند نیست؟
لطفا آدرس و تلفن فروشگاه رو هم بذارید
ممنون
خدایا...خدایا دوست دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تشک من اسمش دنلپ هست. یه روی اون زمستونی و یه رو تابستونیه. طبی هم هست. الان ۶ ساله ازش استفاده می کنم هیچیش نشده و خییییییلی هم راحته. حدود ۶ سال پیش ۳۰۰ هزار تومان بود. فکر کنم

سلام عزیزم.من کلا از تشک تخت بدم میومد و هر مارکی رو یجا دیدم تست کردم.همه تشک ها یسری مشکلات دارن.من تشک تخت نخریدم و به جاش پشم دادم لحاف دوز برامون یه تشک خیلی بزرگ اندازه تخت دوخت.نه خراب میشه نه تکون میخوره نه گرمه ...خیییای خوبه