2777
2789
عنوان

سودا و افکار خودکشی

108 بازدید | 22 پست

من از سال پیش ک کرونا گرفتم طبعم سودا شده انگاری معده و روده م ضعیف شدن ده کیلو کم شده از وزنم لاغر و داغون خسته شدم دوست دارم خودمو بکشم یه روز بیدار میشم تهوع دارم یه روز بیدار میشم بدنم درد میکنه پوستم خشکه و...خسته ام بارها خواستم خودمو بکشم🥺چیکار کنم خیلی به خودم میرسم هرروز سیب میخورم هرروز بادام درختی مویز هرروز سه شیره و شیر خشک اما انگاری فایده نداره و خسته ام

طبق رژیم غذایی ک از دکتر گرفتی یا خودمختار داری انجام میدب یا از کسی رژیمشو گرفتی؟

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄کامنت های منفی رو جواب نمیدم حتی تو اعلانات هم بیان بازشون نمیکنم،دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبق رژیم غذایی ک از دکتر گرفتی یا خودمختار داری انجام میدب یا از کسی رژیمشو گرفتی؟

عزیزم دیگه دکتر مونده فقط من برم از خارج دکتر کمک بگیرم همه دکترای مشهدو یه دور رفتم داخالی و فوق تخصص گوارش و کبدو همه میگن هیچی نیست معده و روده ت عصبین همه جور ازمایش و ...

منم همینطور چرا نمیری پیش متخصص داخلی؟

عزیزم دیگه دکتر مونده فقط من برم از خارج دکتر کمک بگیرم همه دکترای مشهدو یه دور رفتم داخالی و فوق تخصص گوارش و کبدو همه میگن هیچی نیست معده و روده ت عصبین همه جور ازمایش و ...تو چیکار میکنی بهتر بشی من تو پاییز ک داغون ترینم🥺🥺🥺

رژیم هم کلی متخصص طب و تغذیه رفتم همه گفتن فقط همینارو بخور یه نفر نگفته خیلی ها گفتن مثلا شیر خشکم خیلی خیلی گرونه ولی چ میشه کرد... خدایا من کی خوب میشم

عزیزم دیگه دکتر مونده فقط من برم از خارج دکتر کمک بگیرم همه دکترای مشهدو یه دور رفتم داخالی و فوق تخ ...

منم دوسال کرونا گوارشی داشتم

لبنیات و تخم مرغ و ترشی و فلفل و سوسیس و کالباس حتی اب لیمو و پرتقال(میوه های اسیدی)  مثل سم خالص بود برام  

نباید گشنه میموندم نباید هم غذا زیاد میخوردم 

برنج و نون خوب بودن 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄کامنت های منفی رو جواب نمیدم حتی تو اعلانات هم بیان بازشون نمیکنم،دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

منم دوسال کرونا گوارشی داشتملبنیات و تخم مرغ و ترشی و فلفل و سوسیس و کالباس حتی اب لیمو و پرتقال(میو ...

وای خدا من همه شون حذفه ...دقیقا نباید گرسنه بمونم چقدر طول کشی خوب بشین🥺🥺🥺

عزیزم دیگه دکتر مونده فقط من برم از خارج دکتر کمک بگیرم همه دکترای مشهدو یه دور رفتم داخالی و فوق تخ ...

منم همینو گفتن که معده و رودم عصبین و سندروم روده تحریک پذیر یا همون آی بی اس دارم

یجا خوندم درمان قطعی نداره یعنی نمیتونی با دارو برای همیشه رفعش کنی 

ولی تغیر سبک زنگی خییییلی مهمه اگه سالم غذا بخوری و خوابت تنظیم باشه و تحرک کافی داشته باشی و روح و روانت آرامش داشته باشه حالت اوکی میشه

من خودم از اضطراب زیاد اینجوری شدم یجوری که اون مدت که اضطراب داشتم داااغون بودم و هفته ای یبار به زور دفع داشتم یبوست شدید داشتتم ولی الان یکم تحرک دارم و اضطرابم رفع شده حالم بهتره

سعی کن آب هم زیاد بنوشی خیلی خوبه

وای خدا من همه شون حذفه ...دقیقا نباید گرسنه بمونم چقدر طول کشی خوب بشین🥺🥺🥺

ای جانم قشنگم 🥺 

همینکه بالا نمیاری خداراشکر کن 

من چندباری بالا اوردم 

قبلا مشکل معده داشتم کرونا جامونده اومد زد به معده ام 

بعدش تا  یک سال و نیم طول کشید ۶ ماه هم باز کم وبیش بود 

بعدش هی بهتر شدم ولی هنوز رعایت میکنم چون چندوقت پیش چندتا چیپس فلفلی خوردم معده ام ب خونریزی افتاد ولی مال من خیلی حاد بود شما مثل من نبودی 

تو اون دوران گرسنه ام ک میشد یک تیکه نون میخوردم 

غذام بیشتر پلو عدس یا استنبلی بود با اب خنک میخوردم 

منم همینو گفتن که معده و رودم عصبین و سندروم روده تحریک پذیر یا همون آی بی اس دارمیجا خوندم درمان قط ...

اره من اسهالم باز و استرس بهم وارد بشه یوبس میشم و نفخ زیاد 

ای جانم قشنگم 🥺 همینکه بالا نمیاری خداراشکر کن من چندباری بالا اوردم قبلا مشکل معده داشتم کرونا جام ...

بالا میارم یه سری غذاها مثل مسمومیت میده بهم باید برم زیر سرم 

بالا میارم یه سری غذاها مثل مسمومیت میده بهم باید برم زیر سرم

ای جانم 🥺 ان شاءالله بهتر میشی 

من از موضوعی هم عصبی میشدم نفسم تنگ میشد از درد معده کتاب که خوندم بهتر شدم 

کتاب خوندن باعث میشد کمتر به فکر فرو برم