دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من کلاسه ماه یبارخونه بابام میرم ولی پسرم مامانموخیلی دوست داره،میره بغلش دیگه بمن محل نمیزاره
اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
مادربزرگ و پدربزرگ و عمه و خاله و عمو ودایی حکم دست و پای بچه رو دارن ، پدرومادر حتی اگه با اونا مشکل دارن نباید پیش بچه اونو نشون بدن و باید سعی کنن بچه رابطه بدی به اونا نداشته باشه و از بودن با اونا لذت ببره درغیر اینصورت دودش تنها و تنها میره تو چشم بچه و آیندش و نهادینه کردن غم و نفرت و کینه و ... در بچه