2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سلام آفرین تینا جون چقدر خوشگلن... چه جوری درست کردی؟
لیلی جون لیانا هم اصلا لب به تخم مرغ نمیزنه... املت هم نمیخوره تف میکنه بیرون... مگه اینکه کوکو یا کتلت باشه اونم خیلی کم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوست جونا

آبشین جون یک بسته ژله رو با یک لیوان کوچک آب داغ حل کن بعد بذار سر کتری درحال جوش که کامل حل بشه بعد یک چهارم بسته بستی وانیلی میهن رو بریز توش بذار باهم کامل حل بشن زیاد هم نزن که بستنی کف می کنه ...توی یک ظرف مستطیلی که نایلون فریزر باز کن بعد ژله رو بریز توش بذار یخچال خودش رو که یکم گرفت از یخچال بیار بیرون برش های یک سانتی بزن بعد با دستت رولش کن دوباره بذار یخچال که خودشو کامل بگیره ...اگه قبل رول زیاد خودشو گرفته باشه وقتی رول می کنی میشکنه
سلام.
به به چه ژله های رولتی خوشگلی.
آورین آورین!
چه مامان هنرمندی.
تینا جون ژله رولی رو با بستنی درست کردی؟ چه جالب! من یه بار با مارشملو درست کردم. چون زیاد ژله رو گذاشته بودم سفت شده بود و موقع رول کردن میشکست.
وقتی بستنی رو میریزی توش بازم روی کتریه؟ چیکار کردی که بستنیش میاد سر؟ آخه من ژله بستنی درست کردم میشه ژله مات! یعنی بستنی همه جاش پخش میشه! بعدش قبل از رول کردن چند ساعت میزاری تو یخچال که موقع رول کردن نشکنه؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2805
ممنون پبو جونم

آره وقتی بستی رو می ریزی توش بازم رو کتریه که باهم آب بشن...همونجا رو کتری هم بستنی بالا میاد و آب پایینه من 15-20دقیقه می زارم یخچال بعد رول می کنم ...با انگشتت بزن روی ژله اگه سفت بود و ولی یکم به دستت چسبید کافیه موقع کارم اگه دیدی خیلی شل شد دوباره بذار یخچال بعد 5دقیقه برش دار

هر چقد ظرفت بزرگتر که باشه تا ارتفاع ژله کمتر بشه بهتره و کتر میشکنه و کدر نمیشه ..من برای یک بسته از این ظرف پریکس های مربعی 30در30استفاده کردم
به به. آفرین به مامانای هنرمند. خیلی خوشگل شدن تینا جون آفرین. باید بیشتر اینجا سر بزنم . یه تنوعی به غذای دخملی بدم:)
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
آموزش دسر کاکائویی (فرنی کاکائویی)
مواد لازم :

پودر کاکائو : 3 قاشق غذاخوری سر خالی

پودر نشاسته : 2 قاشق غذاخوری

شیر : 3 لیوان

شکر : نصف لیوان (زیاد شیرین نمیشه) اگه خواستین مقدارشو زیاد کنین

وانیل کمی

تمامی مواد جامد را با هم مخلوط کرده و در 3 لیوان شیر حل می کنیم روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا زمانی که جوش بیاد بعد از اون 3 دقیقه هم زده از روی حرارت بر می داریم و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار می دهیم .

با هر چیزی که دوست داشتین تزیین کنید

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
2810