2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سلام
ما همچنان هستیم و می خوانیم و دخترک هم همچنان به بدغذایی اخیر خود ادامه می دهد ..........باشد که مورد لطف و عنایت حق تعالی قرار گیرد و ما هم کمتر حرص بخوریم ..........
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین نازی جون عجب منوی متنوعی داری من هم حلیمو با کوکو رو درستیدم ماهان خوشش اومد خورد
من دوباره دارم واسش سوپ درست میکنم ولی مثله قبل همه چیرو نمیریزم توش
با طعمای مختلف سوپه قبلیم خیلی مقوی تر بود ولی اینا رو بهتر میخوره
سانی جون دکتره من گفت میتونی سفیده رو هم بدی ولی من هنوز ندادم فکر کنم واسه وزنگیری خوبه
سلام . ممنون از همه مامانای خوش سلیقه . ممنون از نازی جون و پپو جون بابت دستور مسقطی و باسلق. حتما می درستم براش.

ترانه هم مثل آرمی بانو عجیب نون دوست داره. اصلا ارتباط عجیبی با نون برقرار کرده! بچه م قانعه خیلی:)))))))))))

من کم کمک دارم همه چی بهش میدم که بدنش دیگه به غذای سفره عادت کنه آخه ترانه 4 روزه که 11 ماهش هم تموم شده:)
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
مرسی ساینا جون . همون اپز بدم ؟؟؟

انشالله بد غذایی ارنیکای خاله خوب بشه زودی بووووووووووووس
باران جان منم یه مدت تکراری میدم اشکال نداره جیگر - ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست
به به چه غذای خوشمزه ای پپووووووووووووووو . نوش جون خانم گل

11 ماهگیه عسل خاله ترانه جوووووووووونم هم مباررررررررررررررررررررررررک

ارنیکا زیاد نون دوست نداره - فقط صبها توی چایی که میزنم خیس میشه تکه تکه کوچولو میدم میخوره .

یه سئوال : اونایی که نینی هاشون 5 - 6 تا دندون دارن :
الان هنوز غذای له شده و میکس میدید نینی ها یا چون دندون دارن کمی له میکنید میدید ؟؟بلدن بجوین ؟؟
مرسی
آرمیتا 8 تا دندون داره و بلده بجوه اما چون اصل جویدن و خورد کردن با دندونای نیشه و دندونای فعلیشون بیشتر به درد له کردن می خوره، نمیشه روی جویدنش حساب کرد و غذاهاشو به همین لهی که توی شکل بالا میبینی بهش میدم.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلامممممممم
سانی جون پدیا شور به آرنیکا میدی؟
دکتر بهش داد؟
در مورد ویتامینها (مولتی و آهن)نگفت چطور بده؟
آخه این شیر خشک همه اینها رو تو خودش داره
چند بار در روز بهش میدی؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سانی جون دکترم گفت نیمرو کن بده بهش

پیوجان نوشه جون آرمیتا بانو

پدیا شورم اصلاااا گیر نمیاد

سانی شما گفتی آرنیکا اپتامیل خوشش اومد یعنی مزش فرق میکنه خوشمزه تره خالی خورد یا بازم توغذاش ریختی؟
بچه ها شماها کوکوسبزی رو چطور درست می کنین برای نینیا؟ عکسی چیزی...............؟
من دیروز درست کردم زیاد خوشش نیومد!
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
مرسی ساینا جوووونم
اره پدیاشور نیست شده
خالی میده تو لیوان میریزم میدم سر میکشه - اون یکیا رو دوست نداشت همش لیوان رو پس میزد .
من کوکوسبزی مثل برای خودمون درست میکنم گردو هم میریزم ارد هم میریزم میدم میخوره خیییییییییلی دوست داره
بچه ها من شیر پاستوریزه رو جدیدا توی غذاهاش میریزم مثل حریره و فرنیش.میخوام از یک سالگی خود شیر رو بدم.شما هم شیر پاستوریزه توی حریره میریزید؟زود نیست؟

کاپ کیکم خوبه میتونید برای عصرانه به نی نی ها بدید و هم برا خودتون درست کنید راحته
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...