2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
پیو جون من جوانه ماش و عدس یه بار درستیدم...

منم سرلاک نمیدم بهراد دوست نداره تازه تخم مرغم نمیتونم بهش بدم نون با کره پنیرم نمیتونه بخوره هنوز نون رو عق میزنه

من صبحانه هر روز حریره بادوم با طعمای مختلف میدم یه روز با موز یه روز با خرما و یه روز با سیب یه روزم بدون طعم دهنده

پیو جون راستی نشاسته مشکلی نداره ولی بهرادم فرنی با نشاسته رو دوست نداشت شاید بخاطر همون حالت چسبندگیش بود
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسیم جون آرمی عاچق نونه. هرجا نون میبینه یا کاغذی که شبیه نون باشه، فوری می کشه به دندون. عین قحطی زده ها نونو به دندون می کشه. خیلی بامزه اس.

بچه ها یه سوال مبتدیانه! شماها با دست دونه دونه ماش و عدس و... رو پوست میگیرین. دیشب ماش رو بعد از چند روز خیسوندن براش پوست گرفتم. جد بزرگمان جلوی چشممان آمد! خیلی حوصله میخواد. گفتم شاید راه بهتری هم باشه و من خبر ندارم؟؟؟؟؟؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
راستی سلام من یه عصرونه درست کردم
مسقطی وقتی پخت باسرلاک گندم وخرمامخلوط کردم گذاشتم یخچال بست،برش زدم مثل راحت الحلقوم اینم عکس شیرینی من دراوردی اسمش(مسقطی باطعم سرلاک)
آپلود عکس کوچولوهای فارسی خوردندوپسندیدند
خدایامتشکرم ودوست دارم
دیروز شامی کباب دادم خوششون اومد
گوشت چرخ کرده(وقتی ماهیچه میگیرم یکدونه شوچرخ میکنم)
پیاز رنده شده آب گرفته مخلوط کردم توی کره سرخ کردم بعدآب و1گوجه وگذاشتم مغزپخت شد بسییورخوششان آمد
خدایامتشکرم ودوست دارم
فدای آرمی خانوم عشق نون..بووووووووس

پیو جون من عدس و لوبیا رو ی شب خیس میکنم بعدش راحت پوستش کنده میشه ولی ماش خیلی سخته واسه همون ماش رو بعد از پخت با گوشکوب برقی میکس میکنم و به برنج اضافه میکنم
چون پوست حبوبات دفع میشه بعدشم تو گلوی بهراد گیر میکنه
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
نازی جونم ممنون خانومی

آفرین به مامانای خلاق و خوب و مهربون ..ممنون اینجا خیلی خوبه . هنوز همه ی پستا رو با دقت نخوندم ولی دیدم که شدیدا به عکس گذاشتن روی آوردید .
غذای آرنیکا هم توی تیپ غذای محمد حسین خاله شیماست . به همون سفتی به همون خوشمزگی !!! خخخخخ
برمی گردم
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
پیو جون من فقط عدسو پوست میگیرم ماشو یکبار پوست کردم که پدرم در اومد

نازی جون دستوره مسقطی رو هم میذاری به نظر خوشمزه میاد؟

راستی یادم رفته بگم منظورم یک پمانه شیر خشک برنج بوده
طرزتهیه مسقطی
نشاسته روبا آب سردمخلوط میکنی روی اجاق میگذاری تاجوش بیاد مرتب هم میزنی بعد شکر بعدقوام آمدن گلاب وسط قل زدنش کره میریزیم وقتی گرم هست صبحانه میدی وقتی تویخچال گذاشتی وبست برش میزنیم عصرونه میدی میتونی توی مسقطی پودربادام هم بریزیم،من اینبارسرلاک ریختم بجای پودربادام

من غذاهام کلاپیمانه نداره وچشمی میریزم شرمنده مقدارشو روحدودی میگم(5ق غذاخوری نشاسته ،2تا3ق شکر ،1ق گلاب ،کره1ق ،آب 4لیوان اگه آبش کم بوداضافه کنید،زیادبودبگذاریدبجوشه شکر رواول کم بریزید که زیادشیرین نشه
خدایامتشکرم ودوست دارم
منوی غذاى هفتگی دخترام
شنبه :نیمرو،کته گوشت،سوپ مرغ
یکشنبه:مسقطی،آبگوشت،شویدپلوباگوشت
دوشنبه:نان وخامه،اشکنه،سوپ عدس
سه شنبه:فرنی سیب،شامی کباب،پلومرغ
چهارشنبه:حلیم،عدس پلو،پوره کدو وگوشت
پنج شنبه:پوره سیب زمینی،ماکارونی بازرده تخم مرغ،سوپ کدو وآلو
جمعه،فرنی خرما،کته بامرغ وهویج،استانبولی

این هفته این منو غذاشون بودبین تمام وعده هاشیرمیخورند آبمیوه وآب نیم ساعت بعدغذا،میوه به عنوان دسربهشون میدم
خدایامتشکرم ودوست دارم