2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا لطفا

96 بازدید | 17 پست

من بعنوان کاربر توقع دارم دربرابر توهین بهم شما عکسالعمل نشون بدید.من سه بار تاحالا کاربریم ترکیده بدون اینکه حرف رکیکی زده باشم.ایا کاربری که میگه گ....بخور.خر.اسکل رو نباید قطع کرد؟؟؟؟؟؟؟

ارامشی که اکنون دارم مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کسی به خود اجازه جسارت به شما بانوی اعظم را داده است?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بله منم موافقم بعضی کاربرا واقعا برای تخلیه عقده هاشون میان تو نی نی سایت

من خودم کارمو اینجا تو فروشگاه تبلیغ میکنم چندبار پیش اومده که میان کامنت میذارن که جرمون دادی با این پرده کریستال و ... واقعا باید قطع کاربری شن این افراد 

بله منم موافقم بعضی کاربرا واقعا برای تخلیه عقده هاشون میان تو نی نی سایت من خودم کارمو اینجا تو فر ...

من سه بار تاحالا هیچ و پوچ کاربریمو ترکوندن.ولی نمیدونم چتو به اینا گیر نمیدن؟؟؟؟

بله منم موافقم بعضی کاربرا واقعا برای تخلیه عقده هاشون میان تو نی نی سایت من خودم کارمو اینجا تو فر ...

من حق دارم روزی ۶ تا تاپیک بزنم بجای تاپیکای بیخود از حقم استفاده میکنم و کارمو تبلیغ میکنم ولی متاسفانه بعضیا فرهنگ استفاده از دنیای مجازی رو ندارن 

من حق دارم روزی ۶ تا تاپیک بزنم بجای تاپیکای بیخود از حقم استفاده میکنم و کارمو تبلیغ میکنم ولی متاس ...

اینجور ادما تو دنیا واقعی تظاهر میکنن ولی اینجا میتونن راحت خودشونو رو کنن😷😷😷😷

جرمون دادی با این پرده کریستال😁😁😁😁

گزارش نزنیا شوخی بوددددد😆😆😆😉

منم کاربری قبلیم بخاطر یه بیشعور ترکید فکر کن هرچی از دهنش در اومد به بچه ده ماهه ام گفت منم قشنگ شستم پهن کردم تو آفتاب

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬