2777
2789
عنوان

کسی هست فوق لیسانس روانشناسی یا مشاوره خونده باشه؟چندتاسوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 22 پست
نه عزیزم تو مراکز هم هستند.
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
چرا ولی دکتری خیلی سخت تر میشه اگه مشاوره میخونی تا دکتری بخون من خودمم میخواستم دکتری مشاوره بخونم ولی استادم نظرمو تغییر داد مشاوره خیلی راحت تره مخصوصا چون لیسانس غیر مرتبط داری
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم نظرم اینه که مشاوره بخونم چون روانشناسی هیلگاردو گرفتم بخونم واسه رشته روانشناسی عمومی یکم برام حجمش زیاد و ثقیل بود گفتم منکه پایم روانشناسی نبوده مشاوره بخونم بهتره اما دوست دارم با فوق لیسانس مشاوره کار کنم اصلا به عشق کارکردن و کمک به انسانها میخام بخونم اگه قراره اجازه ی کار نداشته باشم بیفایدست خوندش
امیرحسین عشقه مامان و باباش 25مرداد قدمای کوچولوشو تو این دنیا گذاشت و زندگیه ماروشیرین تر از قبل کرد
حالا از یکی پرسیدم گفت چون لیسانست مرتبط نبوده مجوزه نظام روانشناسی بهت نمیدن ولی برای کارتو مراکز مشاوره نیازی به این مجوز نیست
امیرحسین عشقه مامان و باباش 25مرداد قدمای کوچولوشو تو این دنیا گذاشت و زندگیه ماروشیرین تر از قبل کرد
چرا عزیزم همه برای کار تو این رشته باید از نظام روانشناسی و مشاوره شماره داشته باشن اسم سازمان روش هست: نظام روانشناسی و مشاوره
ممنونم عزیزه دلم خیلی خوب راهنماییم کردی امیدوارم موفق باشی
شما هم همینطور روز خوش
اگه دوستانه دیگه اییاطلاعاتی در این زمینه داشتن ممنون میشم راهنماییم کنین من میام تاپیکو چک میکنم