2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه شون به بهشت سفر کرده اگه هستین میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 312 پست
دو ماه پیش رفتم مشهد گفتم اگه یه بچه سالم بده ببرمش کربلا ولی دیگه دلم بچه نمیخواد دیگه دوس ندارم حا ...

عزیز دلم .

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من عید بچم سقط کردم خیلی برام سخت بود هنوزم هست با اینکه بدنیا نیومد ولی خب بهش دلبسته بودم ولی مید ...

منم قبل این دوتا سقط داشتم بعد این که ای اینجوری شد همش میگفتم ای کاش اینم همون اول سقط میشد.تو این ۷۰ روز یه بارم نتونستم بغلش کنم بعد این که مرد جنازشو دادن بغلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو ماه پیش رفتم مشهد گفتم اگه یه بچه سالم بده ببرمش کربلا ولی دیگه دلم بچه نمیخواد دیگه دوس ندارم حا ...

منم میترسم باردار بشم ولی جای خالیش خیلی اذیت میکنه ما ازدواجمون فامیلیه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم قبل این دوتا سقط داشتم بعد این که ای اینجوری شد همش میگفتم ای کاش اینم همون اول سقط میشد.تو این ...

الهی بگردم خدا صبرتون بده ان شالله خدا دامنت سبز کنه

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس
خدا انشالله بهت صبر بده خیلی سخته من که چند ماهه میگذره هنوز نتونستم باهاش کنار بیام 

منم دارم بدتر میشم  

بمیرم برا دلت. خوب نگفتم علتش چی بود؟  نارسایی قلبی یا چیز دیگه

احتمالا نارسایی قلبی یه آمپول میخاستن که تو ایران نبود بخاطر تحریم فک کنم😣

منم میترسم باردار بشم ولی جای خالیش خیلی اذیت میکنه ما ازدواجمون فامیلیه 

ما فامیل نیستیم ولی به من گفتن این سری که حامله باشی احتمال داره بازم اونجوری شه هفته۱۱ باید ازمایش بدی اگه مشکل داشت باید سقطش کنی

به بدتراز خودت فک کن همین...وبه اینکه اون الان جاش عالیه ومنتظر میمونه که بعد صد سال بری پیشش

به اینکه باعث میشه توهم بهشتی بشی

به ایتکه تحت تربیت ساره همسر ابراهیم ویا حضزت زهراست

به اینکه امانتی از خدا بود وخدا خواستش بر این قرار گرفت که امانتشو زود بگیره ولی عوضی بهت بده که در اخرت ارزو میکتی ای کاش داغ همه فرزندانم را دیده بودم

به این فک کن که اگه میماند اما بیمار فلج و.... و....

تو اولین کسی نیستی که مبتلا به داغ شدی واخرینش هم نیستی راضی باش به مقدرات انکه خالق تو وخالق فرزند توست اوکه هزران بار از مادر مهربانتر است 

به این فک کن در روز قیامت خدا ازت عذرخواهی میکند به خاطر دعاهایی که مستجاب نشد

به رباب مادر علی اصغر فک کن که با چه صحنه ایی دلخراشی کودک خود را از دست داد وسختتر از داغ طفل شیرخوارش داغ همسری چون حسین که عالم همه دیوانه اوست و....و....

عزیزم همه حرفهایی که بهت گفتم بر اساس روایات بود    

گریه کن گریه مایه تسکین دل داغدارته اما خدایی ناکرده در محضر خدا ناشکری نکن واجر عظیم خودتو خدایی ناکرده از بین نبری وذکر انالله وانا الیه راجعون رو زیاد بگو البته با توجه

ببخش طولانی شد

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
منم قبل این دوتا سقط داشتم بعد این که ای اینجوری شد همش میگفتم ای کاش اینم همون اول سقط میشد.تو این ...

حکمت خداست مال من ده روز تو خونه بود خوب بود ولی وقتی فوت شد ندیدمش همش میگم کاش میدادن بغلش کنم منم میگفتم کاش تو شکمم میمرد نمیدیمش 

به بدتراز خودت فک کن همین...وبه اینکه اون الان جاش عالیه ومنتظر میمونه که بعد صد سال بری پیشش به ای ...

واقعا راست میگی ممنونم من الان واقعا واقعه کربلا را درک میکنم 

همش میگم خدایا حکمتتو شکر

2810