2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست

لطفأ اگه کسی پاسخ رو میدونست هم جواب نده فقط @بانوی_بی_نشان    پاسخ بدن ممنون

سلام بانو لطفأ بگید اگه شخصی از نوعی اختلال روانی رنج ببره و مریضیش باعث بشه گاهی آزارواذیتش به دیگران ضربه ای(جسمی.کاری.مالی و....) وارد بشه ازنظرشرعی حکم همچین شخصی چیه؟از لحاظ حق الناس و....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفأ اگه کسی پاسخ رو میدونست هم جواب نده فقط @بانوی_بی_نشان     پاسخ بدن ممنون سلام بانو ...

چنین شخصی ضامن هست و باید خسارت بدند و حق الناس رو ادا کنند مگر اینکه دیوانه باشه که وظیفه ولی هست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چرا فقط لایک میکنید؟ چند روزه منتظرجوابم الانم چندبار تو تاپیکا بهتون گفتم خب جواب بدید

عرض کردم فراموش کردم

الان هم کاری پیش اومد.بفرمایید جوابتون رو نوشتم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم، مامانم و شوهر خاله ام، چند سالی میشه باهم قهر هستن، به همین خاطر، ما فقط زمانی میریم خون ...

سلام اگر راضی نباشند اشکال داره 

از خاله محترمتون سوال کنید

سلام اگر راضی نباشند اشکال داره  از خاله محترمتون سوال کنید

سلام عزیزم ببخشید من از گوگل برای دخترم گام به گام درسها رو سرچ کردم و استفاده میکنم ولی پولی نبوده و من دانلود کردم به نظرتون اشکال شرعی داره ؟؟؟

سلام سلام خواهری گلم توروخدااااااا منم راهنمایی کن اجرت باخانوم فاطمه زهرا س.گلی جان تقریبا یه ماهه هرموقع ک غسل پاکی کردم بعد ک نمازمومیخونم صب روز بعد غسلم باطل میشه وباید دوباره غسل کنم درحالی ک اگ نمازنخونم غسلم باطل نمیشه فقط همین ک کمرببندم واسه نماز درجاااا غسلم باطل میشه.همیشه هم نمیتونم حموم کنم پوستم خیلی خشکه وشدیدا خارش پوستی میگیرم😢😢😢توروخدای بزرگ بگوچیکارکنم خدای محمد خودتوخونوادتو ازگزند بیماری حفظ کنه

سوال دومم اینه ک حدود۳ماه پیش توعالم خواب دیدم ی صدایی بهم گفت اقاامام رضا مرادتو داد ولی هییییچ خبری نشده بنظرت یه مرغ قربانی کنم؟

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
سلام عزیزم ببخشید من از گوگل برای دخترم گام به گام درسها رو سرچ کردم و استفاده میکنم ولی پولی نبوده ...

سلام اگر نوشته حق نشر محفوظ اشکال داره

سلام اگر نوشته حق نشر محفوظ اشکال داره

سلام وقت بخیر

حدود 20 روز پیش یا کمتر پروید شدم، من الان چند روز روزه میگیرم

امروز دوباره خون دیدم

تکلیف روزه و نمازم چیه، مرجع من آیت الله مکارم شیرازی 

ممنونم مهربونم 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

سلام.

مرجع تقلید رهبر هستن.

من سوالم اینه آیا پوشیدن لباسهای تنگ  در جمع زنانه اشکال داره؟؟ من اندامم خیلی خوبه و هروقت لباس تنگ میپوشیدم اکثرا از اندام من تعریف میکنن و این منو معذب کرده.ممنون میشم سوالمو پاسخ بدین.

@بانوی_بی_نشان    

اَشْــهَدُ اَنَّ اَمیرَالْمُوْنینَ عَلـــــیَ وَلیُ الله...اَللّهمَ عَجِلْ لِوَلیکَ الفَــــــرَج❤

سلام عزیز دل

حدود یک ماهی هست که دخترم به سن تکلیف رسیده و ما دوتایی باهم جانماز می اندازیم و نماز میخونیم

اما الان من پرویید شدم و نمی دونم بهش چی بگم هنوز درمورد این مسایل نمی دونه چون باتوجه به قد و قوارهش مطمینم دیر به بلوغ جسمی میرسه صلاح دیدم حرفی زده نشه

حالا چطوری بگم خودت نماز بخون همش منتظرع باهاش نماز بخونم

ممنون میشم زود جوابمو بدید

سلام  اگر با آب قلیل آبکشی می کنید،بعد از برطرف شدن عین نجاست،دوبار آب بریزید ودرهر بار فشار ب ...

سلام عزیزم میشه لطفا جواب سوالای منو بدین. خواهش میکنم.

چطوری عین نجاست ادرار از روی فرش پاک میشه؟

مرجع تقلیدی هست که تطهیر نجاست ادرار یا خون رو با دستمال مرطوب رو کافی بدونه؟؟

پذیرایی خونم که ادرار بچه ریخته بود رو با دستمال پاک کردم و بعدا متوجه شدم که دستمال خیس نجاست رو پاک نمیکنه. و چون بعدا کل خونه رو دستمال کشیدم الان کل پذیراییم به همراه میز تلویزیون و جاکفشی نجس شده. اگه با شلنگ کل پذیرایی رو آب بکشم و یه دور هم روی میزتلویزیون آب بکشم پاک میشن؟؟ باید یه دفعه ای کل پذیرایی رو آب بکشم یا میتونم با طی خرد خرد بشورم؟؟ آبی که تو پذیرایی جمع میشه پاکه؟؟ اگه آب جمع شده کدر و تیره شده باشه باز هم پاکه؟؟ 

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
سلام عزیزم میشه لطفا جواب سوالای منو بدین. خواهش میکنم. چطوری عین نجاست ادرار از روی فرش پاک میشه؟ ...

ببخشید یه سوال

یعنی شما با همون دستمالی که فرش رو تمیز کردین

کل پذیرایی رو هم تمیز کردین

همون لحظه یا دستمال رو شستین دوباره استفاده کردین