2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
خوندن نقدو انتقاد از حرکات و حرفها و افعال مسولین و هنرمندان و هرکسی ک ب نحوی برجسته شده تو کشور ا ...

انسان  حق نداره به صرف این که گمان بدى نسبت به کسى پیدا کرده بى جهت از او غیبت کنه وحتى حق نداره گمان بد هم درباره مسلمان ببره اما....
اگر عیب این افراد شخصی نباشه بلکه مربوط به کشور و جامعه و دولت و مثل اون باشه  و بیان نکردن عیب  باعث آسیب به کشور و انقلاب بشه نه تنها اشکالی نداره بلکه واجب و لازم هست.
مثلا ممکنه فردى را براى سمتى نظیر نمایندگى یا ریاست قسمتى خاص، نامزد نموده و مورد بحث قرار دهند. در اینجا انسان مى تونه اگر نقطه ضعفى را اطلاع دارد که خداى ناخواسته با پیدا کردن آن سمت، به اسلام و انقلاب ضربه مى زنه، به مسئولین گوشزد کنه.
در غیر این موارد اگر عیبی شخصی در فرد وجود داره که دیگری از آن خبر ندارده گفتنش غیبت هست.
البته گاهی انتقاد با غیبت اشتباه میشه.
مرزی میان انتقاد و غیبت  است. هدف از غیبت بیان عیب و نقص افراد هست و هدف از انتقاد اصلاح و بهبود شرایط و اوضاعه و میان این دو تفاوت وجود داره.
عموم صحبتهایی که پیرامون اشتباهات و فساد مسئولین زده میشه نقد عملکرد آنهاست تا صرف بیان عیب.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام اگر تاپیکی بزنیم و قفل کنیم حق الناس داره؟ یعنی حق اظهار نظر رو گرفتیم؟ اخه مثلا ما میگیم ن ...

خیر نداره چون از توهین به مقدسات جلوگیری کردید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجرتون با خدا یه سوال دارم پدرهمسرم مرد. معتقد و. دین داری هست که خیلی حلال و حروم سرش میشه و. مراقب ...

خیلی ممنون🌷

هر عملی که ما انجام میدیم یک بازتاب و اثری روی زندگی داره.بسیاری از مشکلات ما به خاطر گناهانی هست که انجام دادیم.

ربا جنگ با پروردگاره.به شدت نهی شده و ضربه بزرگی به اقتصاد وارد میکنه.آثار سو دیگه ای هم به انسان وارد میکنه.مثل محرومیت از نعمات خداوند و دچار فقر و بیماری شدن،مشکلات روانی پیدا کردن،دوری از رحمت خدا و.....

خدا با کسی سر جنگ و دشمنی نداره،دستوراتی رو برای سعادت بشر نازل کرده.کسی که رعایت نکنه ضربه میخوره.

اجباری در پرداخت نبوده،باید شکایت میکردند.

انشاالله که رفع گرفتاری بشه.

سلام اگر بعداز اقدام به بارداری...و دستشویی رفتن و‌غسل کردن آبی از زن خارج شود که به نظر برسد منی همسرش باشد آیا ان اب طاهر است؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
سلام اگر بعداز اقدام به بارداری...و دستشویی رفتن و‌غسل کردن آبی خارج شود که شبیه منی مرد باشد آیا ان ...

سلام

اگر یقین دارید به اینکه منی مرد است،غسل صحیحه اما باید طهارت گرفت چون اون آبی که خارج شده نجسه.

اگر یقین دارید از خودتون هست باید مجدد غسل کنید.

اگر هم یقین ندارید به این دو موردی که گفتم،پاکه.

اگر به زن حس ارضا و سستی دست دهد ولی مایعی از زن خارج نشود و دخولی هم صورت نگرفته باشد آیا غسل بر زن واجب است؟

اگر به زن حس ارضا و سستی دست دهد ولی مایعی از زن خارج نشود و دخولی هم صورت نگرفته باشد آیا غسل بر زن ...

اگر به اوج لذت برسه و مایعی خارج بشه غسل واجبه.

اگر به اوج لذت برسه و مایعی خارج بشه غسل واجبه.

یعنی علاوه بر اوج لذت حتما لازم است مایعی خارج شود؟درسته؟

یعنی علاوه بر اوج لذت حتما لازم است مایعی خارج شود؟درسته؟

ظاهرا بله

چون جنابت یا با دخول محقق میشه و یا با خروج منی

سلام عزیزم واجب نیست بیدار کردن دیگران اما اگر موجب سبک شمردن نماز بشه باید صدا بزنید تا بلند بشند. ...

مثلا اگر من بدونم با وقفه با ۴ بار صدا کردن ب بیدار میشه

باااااید ۴ بار صدا کنم؟یا دوبار بسته البته با وقفه

مثلا اگر من بدونم با وقفه با ۴ بار صدا کردن ب بیدار میشه باااااید ۴ بار صدا کنم؟یا دوبار بسته البته ...

حساسیت به خرج میدید.فرفی نمیکنه چندبار صداشون بزنید.

ظاهرا بله چون جنابت یا با دخول محقق میشه و یا با خروج منی

ممنون عزیزم از پاسخگوییتون  

سلام بانو.

من همیشه سوره یس رو قبل خواب میخوندم الان دیدم علما بنا ب روایات سفارش عظیمی کردند ب تلاوت سوره حشر قبل خواب

با علمی ک شما دارید کدوم‌سوره سفارش بیشتری شده گرچه تمام آیات الهی عظیم الشان هستند.