2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست
سلام بانو جان خوب هستين عزيزم؟! يه سوال داشتم در خصوص غسل... اگر بدنمان را قبل از حمام يه قسمتيشو مث ...

سلام.

وقتی شما صابون زدین دیگه تکلیفی به گردن شما نیست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ميخوام بدونم اينكه مراجع ميگويند متلفت بايد باشيم هنگام غسل شامل اين وضعيت است ياخير!!؟ مرجع بنده آي ...

اونی که گفتند این هست که در موقع غسل کردن باید متوجه باشید چه غسلی دارید انجام میدید.به طوری که اگر کسی از شما سوال کنه بگید دارم غسل می کنم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانو جان ایا صحت داره که همزمان بیش از سه ختم نمیشه برداشت چون سنگین هست  منظورم مثلا ختم ...

سلام.من چیزی نشنیدم در اینباره که اشکال داشته باشه.مشکلی نداره چند تا ختم با هم برداشتن.

سلام چندتا سوال دارم  میشه جوابشونو بدید؟ اینکه لوح علی عین چقدر خوبه که داشته باشیم واقعا تا ...

سلام

لوح علی عین رو تا الان اسمش رو نشنیدم و اطلاعی ندارم چیه.

حرز امام جواد رو میتونید خودتون بنویسید و حتی تاکید شده با قلم و خودکار ایرانی و روی برگه ایرانی باشه.

برای افزایش روزی هر شب سوره واقعه رو بخونید و برای ازدواج،جمعه ها پیش از ظهر نماز جعفر طیار

نماز ظهر هم تا غروب آفتاب زمان داره خوندنش؟؟

تا هنگامی که فقط به اندازه نماز عصر تا غروب آفتاب وقت باشه.

یعنی به اندازه خوندن فقط یه چهار رکعتی نماز عصر تا غروب آفتاب زمان باشه.

سلام بانو خوب هستین شک تو نماز های چهار رکعتی یعنی چی بعدش یه رکعت ایستاده یا دو رکعت نشسته نماز م ...

۱.اگر در نمازهای چهار رکعتی شک کردید سه رکعت نماز خوندید یا چهار رکعت،بنارو بر چهار میگذارید و بعد از اتمام نماز یک رکعت نماز احتیاط ایستاده یا دو رکعت نشسته میخونید.

۲.یا اینکه بعد از سر بلند کردن از سجده دوم شک میکنید دو رکعت خوندید یا چهار رکعت.نماز رو تموم میکنید،یعنی تشهد و سلام رو میدید و بعد از نماز دو رکعت نماز احتیاط ایستاده میخونید.

۳.در نماز چهار رکعتی شک میکنید دو رکعت خوندید یا سه رکعت،بنا رو بر سه میگذارید و نماز رو ادامه میدید و بعد از اتمام نماز یک رکعت نماز احتیاط ایستاده یا دو رکعت نشسته میخونید.

۴.بعد از سجده دوم شک میکنید که دو رکعت خوندید یا سه رکعت و یا چهار رکعت.بنارو بر چهار میگذارید و نماز رو تمام میکنید و بعد از آن دو رکعت نماز احتیاط ایستاده و دو رکعت نشسته میخونید.

۵.در حالت قیام قبل از رکوع شک میکنید که چهار رکعت نماز خوندید یا پنج رکعت.نماز رو تمام کنید و سلام بدید و یک رکعت نماز احتیاط ایستاده یا دو رکعت نشسته بخوانید.

۱.اگر در نمازهای چهار رکعتی شک کردید سه رکعت نماز خوندید یا چهار رکعت،بنارو بر چهار میگذارید و بعد ا ...

من کیفیت همین نماز ایستاده یا نشسته رو بلد نیستم چه جوری هست

چی باید بگم

منظورم اون هست

مثلا حمد داره سلام. داره چی داره

ممنونم بانوی مهربان

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
من کیفیت همین نماز ایستاده یا نشسته رو بلد نیستم چه جوری هست چی باید بگم منظورم اون هست مثلا حمد ...

وقتی نماز تمام شد بلافاصله بدون اینکه مبطل نماز رو انجام بدید نیت میکنید برای نماز احتیاط.اما نیتش رو نباید به زبان بیارید.سوره و قنوت نداره.فثط حمد رو میخونید.بعد رکوع و دو سجده و تشهد و سلام.

اگر دو رکعت باید بخونید بعد از دو سجده رکعت اول،رکعت دوم رو بجا میارید.

وقتی نماز تمام شد بلافاصله بدون اینکه مبطل نماز رو انجام بدید نیت میکنید برای نماز احتیاط.اما نیتش ر ...

ممنونم عزیزم 

در پناه خدا باشین

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
سلام بانو جان ایا صحت داره که همزمان بیش از سه ختم نمیشه برداشت چون سنگین هست  منظورم مثلا ختم ...

منظور سنگینی یعنی چی ؟

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
منظور سنگینی یعنی چی ؟

ببین هر سوره ای یه موکل داره که ما وقتی شروع می کنیم به خوندنش اون موکل همراه ما هست تا سوره تمام بشه من شنیده بودم این برای آدم سنگین هست اگه همزمان چن تا ختم برداشته بشه چون روح. آدم به خاطر اون موکل ها فشار زیادی رو تحمل میکنه و آدم اذیت میشه میخواستم ببینم راست هست یا نه

ببین هر سوره ای یه موکل داره که ما وقتی شروع می کنیم به خوندنش اون موکل همراه ما هست تا سوره تمام بش ...

چه عجیب من همزمان ختم نماز شب با چند تا  سوره که تو چهل روز بخونم داشتم .خداروشکر خوب بوده 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
چه عجیب من همزمان ختم نماز شب با چند تا  سوره که تو چهل روز بخونم داشتم .خداروشکر خوب بوده  ...

قبول باشه عزیزم 

االتماس دعا دوست عزیز

سلام بانو دوباره من هستم 

من یه پسر دارم به زودی که یکم بزرگ شه حتما ازم در مورد خدا سوال می کنه

واقعا نمی دونم چی بهش بگم هم قانع بشه هم منطقی باشه بچه های الان با نسل ما فرق می کنن

به نظر شما چی بگم واینکه کتابی هست در این مورد مناسب باشه؟؟

سلام ببخشید من ۳تا از ناخن هام تو یک دستم ودوتای دیگه تو یه دستم بر اثر اگزما از بین رفته وخیلی زشت شده ونمی تونم ازشون استفاده کنم یعنی حتی نمیتونم یه پسته را باز کنم باهاشون حالا سوالم اینه که اگه کاشت ناخن انجام بدم میتونم وضو وغسل بگیرم واگه بله  فقط اون ناخن هایی که ازبین رفتن را میتونم بکارم یا همه اش را چون اون موقع تا به تا میشن مرجع تقلید هم آقای مکارم هستش