2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام بانوی عزیز کاش جوابمو تا شب بدین. من مورد شرعی دارم پاک نیستم برای وضو و نماز و اعمال امشب ن ...

سلام عزیزم.مطمئن باشید شما هم مورد لطف و رحمت خداوند قرار خواهید گرفت.وظیفه ما به عنوان عبد پروردگار اطاعت از اوامر الهی تحت هر شرایطیه.فعلا شرایط شما به اینصورته که باید از انجام برخی عبادات دوری کنید و بر شما حرام میشه.غصه خوردن هم نداره چون شما مامورید به انجام تکلیف و تسلیم خدا بودن یعنی همین.

اما میتونید نهایت استفاده رو از برکات این شب بزرگ ببرید.رغائب به معنای میل و اشتیاق به پروردگار پیدا کردنه.فرصت مناسبیه برای توبه از اعمال اشتباه گذشته و تجدید بیعت با خداوند.

خصوصا که شب جمعه است و شب زیارتی امام حسین.زیارت عاشورا بخونید،قرآن تلاوت کنید و روی آیات قرآن تفکر کنید.اذکار ماه رجب رو بگید.

من جای شما بودم تفسیر میخوندم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام بانوی عزیز کاش جوابمو تا شب بدین. من مورد شرعی دارم پاک نیستم برای وضو و نماز و اعمال امشب ن ...

سلام عزیزم.مطمئن باشید شما هم مورد لطف و رحمت خداوند قرار خواهید گرفت.وظیفه ما به عنوان عبد پروردگار اطاعت از اوامر الهی تحت هر شرایطیه.فعلا شرایط شما به اینصورته که باید از انجام برخی عبادات دوری کنید و بر شما حرام میشه.غصه خوردن هم نداره چون شما مامورید به انجام تکلیف و تسلیم خدا بودن یعنی همین.

اما میتونید نهایت استفاده رو از برکات این شب بزرگ ببرید.رغائب به معنای میل و اشتیاق به پروردگار پیدا کردنه.فرصت مناسبیه برای توبه از اعمال اشتباه گذشته و تجدید بیعت با خداوند.

خصوصا که شب جمعه است و شب زیارتی امام حسین.زیارت عاشورا بخونید،قرآن تلاوت کنید و روی آیات قرآن تفکر کنید.اذکار ماه رجب رو بگید.

من جای شما بودم تفسیر میخوندم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.مطمئن باشید شما هم مورد لطف و رحمت خداوند قرار خواهید گرفت.وظیفه ما به عنوان عبد پروردگار ...

ی سری اعمال رو سعی میکنم هر شب انجام بدم

دیشب معنی سوره یاسین بود

میشه ب من کتاب معرفی کنید

کتابی ک خط رسا و روانی داشته باشه و تاثیر گذار

جدیدا ۰حدتا کتاب در مورد دنیای پس هز مرگ خوندم

کتاب در مورد حسابرسی اعمال

قیامت شب اول قبر و حق الناس  و .....

سلام من روزه زایمان کردم روز دهم غسل نفاس کردم ده روز دوم رو باید شرایط استحاضه رو انجام بدم؟ خونریری من زیاده باید استحاضه کثیره در نظر بگیرم یعنی برای هر وعده نمازم غسل کنم و برای هر نماز یه وضو بگیرم؟ اگه نتونم هر وعده غسل کنم میتونم تیمم بدل از غسل کنم

سلام من روزه زایمان کردم روز دهم غسل نفاس کردم ده روز دوم رو باید شرایط استحاضه رو انجام بدم؟ خونریر ...

سلام.

اگر عادت مشخصی در حیض داشتید،مثلا همیشه هفت روز طول میکشیده،هفت روز اول رو نفاس بگیرید و پایان روز هفتم غسل نفاس کنید.بعد از اون تا ده روز استحاضه است.اگر خیلی زیاده،یعنی از پنبه خارج میشه استحاضه کثیره است.

بله میتونید تیمم کنید اگر آب ضرر داره‌

سلام دوست عزیز . واقعا تاپیک هاتون عالیه اجرتون با امام زمان . برای سلامتی تون صلوات می‌فرستم .

من سوال شرعی ندارم

سوالم برای شفای بیماران هست چون هم خودم هم دوستان سوال میپرسن و خودم اصلا دسترسی به افراد آگاه و مجرب ندارم . ممنون میشم دستورات خاصی اگر اطلاع دارید یا تجربه کردید در میون بزارید . اجرتون با امام زمان 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام دوست عزیز . واقعا تاپیک هاتون عالیه اجرتون با امام زمان . برای سلامتی تون صلوات می‌فرستم . من ...

سلام،بزرگوارید لطف دارید.انشاالله که مفید واقع بشه.

برای شفای بیماری مداومت داشته باشید به دعای جوشن کبیر.

هفتادمرتبه حمد رو بر آب بخونید و با مقداری تربت امام حسین بنوشید.

و برای رفع حوائج این دستور آیت الله ناصری رو انجام بدید:زیارت وارث رو بخونید،بعد نماز امام زمان و بعد از اون حدیث کسا.ما بین حدیث کسا توسل بردارید به حضرت زهرا.

در کلبرای رفع حوائج توسل بردارید به خاندان عصمت.سلامتی،رزق و روری،حل مشکلات رو از طریق بهترین بندگان خدا به دست بیارید.

سلام میخواستم بدونم کسی که حمام بره ولی غسل جنابت نده اون حوله و وسیله های که استفاده کرده نجست؟؟؟؟& ...

سلام

نه

من الان 26سالم هست گاهی نماز میخوندم گاهی نمیخوندم الان برای اینکه نمازهای گذشته ام رو بخونم چه کار ...

هر مقداری که حدس میزنید نماز قضا دارید رو یادداشت کنید و به ترتیب بخونید.

اگر شک دارید در تعداد مثلا شک دارید دو ماه نماز قضا دارید یا سه ماه،تعداد کمتر رو بجا بیارید.

یعنی به اندازه ده سال نماز بخونم😲 هیچ راه دیگه ای نداره؟؟؟ 

نه هیچ راهی نداره