2777
2789
عنوان

سوال درمورد مدرک معال فوق دیپلم

6292 بازدید | 4 پست
امروز یکی از همکلاسی هام که داره از ایران می رن از مسئول اموزش سوال کرد که بخوام انصراف بدم مقطع کارشناسی رو مدرک فوق دیپلم می دیدن گفت معادل فوق دیپلم بدون درج معدل این یعنی چی ؟ خوبه بده ؟ مرخصی بگیره 2ترم ؟ البته مدرک اینجا که بدردش نمی خوره چون همه چی رو از اول باید شروع کنه
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
مدرک معادل یعنی همون فوق دیپلم ولی باهاش دیگه نمیتونه ادامه تحصیل بده فقط میتونه برای استخدام شدن در جایی ازش استفاده کنه و بگه من فوق دیپلم دارم ولی اگه بخواد همون رشته رو یه بار دیگه شروع کنه خوندن باید از دوباره کنکور شرکت کنه و از ترم 1 شروع به خوندن میکنه

مرخصی بگیره که خیلی بهتره بعدش میتونه بیاد ادامه تحصیل بده ...
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به منم همچین مزخرفاتی گفتن که مدرک معادل میدن و اسم رشته نمیزنن و میزنن معادل کاردانی و ارزش نداره

ولی همش کشک بود

رشته ام فیزیک بود

الان تو مدرکم خورد کاردانی فیزیک معدل هم داره ادامه تحصیل هم میتونم بدم
هرچند که من از اول شروع کردم

دیگه معادل نیست
همون کاردانیه
معجزه خدا ... عشقهای زندگیم