2777
2789
عنوان

کسی عمل اسلیو معده انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 49502 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر من انجام داده بله خیلی خوبه

الان هیچ مشکلی ندارن دیگه چاق نشدن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خودمون بوشهر هستیم اما تهران عمل کرد

آدرس یا پیج اینستاشونو دارین

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بعد عمل چقدر طول میکشه تا خوب بشن به زندکی عادی برگردن ؟ خیلی درد داشتن بعد عمل ؟ مراقبت های بعد عمل ...

زندگی عادی ؟ عزیزم در کل پنج تا سوراخ هست روی شکم که هر کدوم فقط یکدونه بخیه میخوره. فرداش هم مرخص شد

نه غزیزم همسر من که اصلا هیچ عوارضی نداره روش . ۱۴۲ کیاو ب ...

چه جالب چقدر خیالم راحت شد از صحبتاتون

زندگی عادی ؟ عزیزم در مل پنج تا سوراخ هست روی شکم که هر کدوم فقط یکدونه بخیه میخوره. فرداش هم مرخص ش ...

خب خداروسکر با شما حرف زدم خیالم راحت شد چون خیلی میترسم خدایی نکرده باعث مرگ اینا نشه

نه گلم مشکل نداره چاق هم نمیشه چون کم میخوره و نمیتونه بخوره که چاق شه

من شوهرم ۲ متر قد ۱۷۰ وزن میخواد بره این ماه عمل کنه 

آدرس یا پیج اینستاشونو دارین؟

آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
خیلی دکتر خوبی هستن واقعا خیلی خوب راهنماییتون میکنن

متاسفانه فامیل ما بعد عمل بهوش نیومد

وای خدا من از همین چیزا میترسم به خدا موندم بزارم بره عمل کنه یا نه ولی خب چاقی هم هطر داره