2777
2789
عنوان

کسی عمل اسلیو معده انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 49502 بازدید | 82 پست
نه غزیزم جای مطمئن عمل شه هیچ اتفاقی نمی افته

عزیزم شما از بیمارستان راصی بودی یعتی رسیدگیشون خوب بود دکترا خوب بودن؟ ببخش سوال میکنم انقد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی میشه شک نکن به غیر از وزن روی خیلی چیزای دیگرم تاثیر میزاره . من که خیلی راضی ام 

عزیزم ممنون کمکم کردی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم ممنون کمکم کردی

خواهش انشا الله به امید خدا عمل میکنن و خوب میشه همه چیز نگران نباش . عمل خطرناکی نیست اون بنده خدایی هم که میگن بهوش نیومده مشکل دیگه داشته حتما. این عمل زیباییه

وقتی نامادریم بیمارستان بستری شده بود مریضِ تختِ کناریش اینکارو انجام داده بود اون همش میگفت اشتباه کردم عمل کردم چون خیلی درد تحمل کرد بعداز عمل اسلیو 

اون میگفتش که همه بهش گفتن که این عمل دردش دو روزه از بین میره ولی مال اون یه هفته بود که شدید بود

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خواعش انشا الله به امید هدا عمل میکنن و خوب میشه همه چیز نگران نباش . عمل خطرناکی نیست تون بنده خدای ...

فکر کنم اول ازمایش های چکاپ اینا بگیزن ببین اگر مشکل خاصی نباشه عمل کنن درسته ؟

کیبورد من داغونه بابت غلط املایی ها شرمنده

نه عزیزم شما ببخش انفد سوال کردم

ببین به این زودی ها نوبت نمیدن بهش چطوری میگی این ماه میخواد عمل کنه ؟

اخه دوستش گفته میرم با دکترم صحبت میکنم به تو زودتر توبت بدن اشنا مثلا چندوفت طول مبکشه نوبت بدن؟ شما بهتدین دکتر اونجا میشناسی

اره تامین بود مال ما . دکتر شمس و سلیمی

بارم خوب بیمه هریته رو تقبل گرده ما هم تامیین اجتماعی هستیم 

اخه دوستش گفته میرم با دکترم صحبت میکنم به تو زودتر توبت بدن اشنا مثلا چندوفت طول مبکشه نوبت بدن؟ شم ...

دکتر همسر من دیگه عمل نمیکنه الان خودش شده هیئت علمی دانشگاه نمیرسه عمل کنه . دو سال پیش بوده الان و نمیدونم دیگه چه دکترایی هستن