2777
2789

تولد نامزدِ  خواهرِنامزدم بود.

دیروز اومدن خونه ما ، که من براشون ژله درست کنم . بعد دیدم وسایل آورده ک شام (سالاد الویه) هم خونه ما درست کنه   

وای جیگرم خون شد  خودش فقط خیارشور رنده کرد .. بقیه کاراشو ما کردیم    از ساعت ۳ تا ۶ هم خواببد   

وای دیوونه شدیم.. دیشب از پا درد نمیتونستم بخوابم 

سفارش تایپ ، ترجمه ، پایان نامه و Spss پذیرفته میشود... عکس بفرست، صدا بفرست ، تایپ شده تحویل بگیر  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما وقتی نامزدین چطور خودتون خونه مستقل دارین که میان خونه شما.

خونه بابام منظورمه 

دختر عمو  پسر عمو  هستیم

سفارش تایپ ، ترجمه ، پایان نامه و Spss پذیرفته میشود... عکس بفرست، صدا بفرست ، تایپ شده تحویل بگیر  
ساده ایا میگفتی وقت نمیکنم بیاکمکم

وای پشیمونم

اون خواب بود من سیب زمینی و مرغ رنده میکردم !!!!!

جووون چه ریلکس کارا رو انداخته گردنت رفته😄

آخرش هم تعارف الکی کرد ک بیا باهامون بریم   

منم دیدم اینجوریه    نرفتم 

شوهرم اصرار کرد   منم از خدا خواسته  رفتم   

بهش میگفتی پاشو کمکم کن

وقتی خواب بود  شوهرم صداش زد 

اما بازم بیدار نشد   

دیگه ساعت ۵ونیم بود  الکی رفتم تو اتاق . ک بیدار شه

میخام سمبوسه درست کنن میای کمکم استارتر جووون شنیدم خیلی مهربونی 😁

ن من دیگه غلط کنم