2777
2789
عنوان

مدرسه ابتدایی دخترانه در منطقه 5

38471 بازدید | 34 پست
لطفا یه مدرسه ابتدایی دخترانه خوب در منطقه 5 تهران به من معرفی کنید. من دخترم امسال میره کلاس اول و این موضوع واقعا برام حیاتی شده. پیشاپیش ازتون ممنونم.
با سلام دختر من سوده میره و من اصلا راضی نیستم تبلیغاتش زیاده ولی در عمل هیچ فرقی با یک مدرسه معمولی نداره و خیلی هم پولکی هستند یعنی برای اول ابتدایی با سرویس شما باید 4 الی 5 میلیون تومن هزینه کنید من که میخام درش بیارم ببرم بوعلی سینا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل. طناز من 20 دی 84 به دنیا اومده. امسال باید بذارمش پیش دبستانی. خواهشا یه دبستان دخترانه عالی حوالی اکباتان بهم معرفی کنین. من تازه اومدم تهران و با جایی آشنا نیستم. لطفا شما برام پرس و جو کنین کمکم کنید. مرسی
سلام عزیزم اتفاقا دختر منم سوده میره و همچین آش دهن سوزی نیست و منم در مورد ابوعلی سینا دارم تحقیق میکنم چون خیلی تعریف شنیدم ولی نمیخام بی گدار به اب بزنم تا مثل سوده پشیمون نشم صحرا جان اگر شما از بوعلی سینا اطلا عاتی داری لطفا به ما هم بگو
البته یک سری تفاوتهایی که بین این 2 تا هست اینه که من تعریف بوعلی رو از مادرایی شنیدم که همه دختراشون اونجا درس میخونن و خودم چند بار رفتم از مادرا پرس و جو کردم و همه خیلی راضی بودن
البته امکانات سوده رو نداره ولی من برام اموزش خیلی مهمتره تا استخرو سالن غذاخوری اندازه ساختمون و این حرفا
من دخترم چند سالیه فرزانگان ایران نبش دانشگاه صنعتی شریف میره. البته مسیرش برام خیلی دوره. ولی من خیلی دنبال مدرسه گشتم . بعضی هاشون واقعا کیفیتشون از مدرسه دولتی بمراتب پایینتر و در حد حرف بود. من از این مدرسه خیلی راضیم .و یه جورایی خلاقیت بچه ها رو تو رشته مخصوص خودشون میاره بیرون و تقویت میکنه.امیدوارم همه بچه ها موفق باشن
2810