2777
2789
عنوان

مدرسه ابتدایی دخترانه در منطقه 5

| مشاهده متن کامل بحث + 38471 بازدید | 34 پست

سلام مامانهای عزیز

من خیلی تحقیق کردم و کلی وقت گذاشتم، مدرسه بچه هابرای من و همسرم خیلی مهم بود. مدرسه علوی رو انتخاب کردیم حالا بعد دو سال بسیار راضی هستیم دخترانه نزدیک صادقیه است و پسرانه اش هم تو جنت آباد، کادر و معلم های خیلی خوب و دوست داشتنی دارندکه همیشه پیگیر کارها هستند و از همه مهمتر علاقه ای که بچه هام به مدرسه دارند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدترین مدرسه دخترانه صدرا دخترم پیش دبستان نوشتم اینقدر بی ادب کاملا کادر مدرسه فامیل باورتون میشه مدیر مدرسه رو نشون نمی دادن درو غگو کذاب ما چک داده بودیم بابت شهریه مثلا پنج شنبه باید پاس می‌شد بعد شنبه اش تعطیلی بود اف یک دفعه دوشنبه همسرم زنگ زد گفت چک رو برگشت زدن همسرم یادش رفته بود حساب پر کنه من یک پسر بزرگ‌تر دارم تا حالا هیچ وقت هیچ جا این رفتار غیر حرفه ایی و بی ادبانه رو ندیده بودم از کلاس های تابستان هم دخترم انلاین نمیکردن مشکل داشت باید میگفتن مثلا آی‌پد بیار مدرسه نمیگفتی حی ما میرفتیم تو سایت کانکت نمیشدیم حی من زنگ میزدن انگار نه انگار آخرم سر چک رفتار غیر حرفایی رفتم مدرسه اعتراض کنم به راحتی گفتن اگه نمیخوای بچه ات رو ببر گفتم باشه معاونشون یه زن بی ادب جمالی گفت من الان میرم زنگ بزنم بیان تسویه کنن رفت تو راه رو فکر نمی کرد من پشت سرش باشم گفت بیای حساب اینو بدین عین سگ هار وایساده اینجا یک دفعه برگشت منو دید دیگه دیگه تا پلیس آمد  خلاصه خیلی خیلی مدرسه اشغالیه

بدترین مدرسه دخترانه صدرا دخترم پیش دبستان نوشتم اینقدر بی ادب کاملا کادر مدرسه فامیل باورتون میشه مدیر مدرسه رو نشون نمی دادن درو غگو کذاب ما چک داده بودیم بابت شهریه مثلا پنج شنبه باید پاس می‌شد بعد شنبه اش تعطیلی بود اف یک دفعه دوشنبه همسرم زنگ زد گفت چک رو برگشت زدن همسرم یادش رفته بود حساب پر کنه من یک پسر بزرگ‌تر دارم تا حالا هیچ وقت هیچ جا این رفتار غیر حرفه ایی و بی ادبانه رو ندیده بودم از کلاس های تابستان هم دخترم انلاین نمیکردن مشکل داشت باید میگفتن مثلا آی‌پد بیار مدرسه نمیگفتی حی ما میرفتیم تو سایت کانکت نمیشدیم حی من زنگ میزدن انگار نه انگار آخرم سر چک رفتار غیر حرفایی رفتم مدرسه اعتراض کنم به راحتی گفتن اگه نمیخوای بچه ات رو ببر گفتم باشه معاونشون یه زن بی ادب جمالی گفت من الان میرم زنگ بزنم بیان تسویه کنن رفت تو راه رو فکر نمی کرد من پشت سرش باشم گفت بیای حساب اینو بدین عین سگ هار وایساده اینجا یک دفعه برگشت منو دید دیگه دیگه تا پلیس آمد  خلاصه خیلی خیلی مدرسه اشغالیه

سلام می دونم که از وقت این تاپیک سالها گذشته ولی امیدوارم که برای عزیزانی که در جستجوی دبستان دخترانه در منطقه 5 هستند بیاد: اجازه بدهید که دو گروه از مدرسه ها را معرفی کنیم: دبستانهای دخترانه دولتی و دبستانهای دخترانه غیردولتی در منطقه 5.

با کمال تعجب منطقه 5 از نظر دبستانهای دولتی دخترانه خوب واقعا سرآ»د بقیه مناطق تهران است. بهترین دبستان دخترانه دولتی در منطقه 5 حدیث در شهرک آپادانا و بعد هم دبستان امام جعفر صادق در بلوار آیت الله کاشانی است. در بین دبستانهای دخترانه غیردولتی هم: صدرانوین، مبینا، سلام سبز، علوی و هدی است. البته شهریه هاشون بالاست . ولی من خودم واقعا از دو دبستان حدیث و امام جعفر صادق خوشم آمده است. اگر سری به شبکه اجتماعی مدرسه کلوب بزنید و مجموعه مقالات بهترین دبستانها یا دبیرستانهای مناطق مختلف را بخوانید اطلاعات خیلی خوب و مفیدی به دست می آورید. موفق باشید.