2777
2789
عنوان

شما جای من بودین کدومشو ترجیح میدادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 37 پست
به نظر منم بستگی به حساسیت شوهرت و سطح توقع مادرت داره..بعضی مردا خیلی حواسجمعن و کارای آدمو زیر نظردارن..حالا از فردا دایم میخوان رفتار مارو با مامانمون با مادرشون مقایسه کنن..راستی نگفتی مادرتون تنها هستن یا کسی هست؟اگه تنها باشه ممکنه خیلی وابسته بشه به شما..و دایم توقع داشته باشه ساپورتش کنین..به هرحال تو یه محل بودن ..که بشه پیاده رفت که عالیه..ولی تو یه ساختمونو باید کامل بررسی کرد..نظر شوهرت هم مهمه..اون چی میگه و چرا؟
منم از مامانم دورم..شهرمون فرق میکنه..نه من میتونم تند تند برم..نه اون میتونه بیاد..تازه از خواهر برادرام هم دورم...تک افتادم..اینجا همش مادرشوهرو فامیل شوهرم هستن..بعضی وقتا خیلی حرص و غصه میخورم..گرییهههههههههههه
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
مامان طاها جون مامان و بابام با دوتا خواهرام زندگی می کنن سرش خیلی شلوغه هم درس می خونه هم کار میکنه واسه همین نمیتونم خیلی روی کمکش حساب کنم
شوهرم هم خیلی آدم منطقی و معقولیه چند بار پیش اومد که مامانم باهاش بد صحبت کرد اما اصلا دلگیر نمیشه و به حساب خستگیش میذاره با اینکه مامان شوشوم تنها زندگی میکنه و پدر شوهرم فوت شده هیچ وقت نمیگه با اون یکجا باشیم میگه احترامت بیشتر حفظ میشه
ممنون از نظراتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از قدیم گفتن دوری و دوستی. حتی اگه مامان آدم باشه. فرض کن تو یه وقت با شوهرت بحثت شده نمی خوای مامانت اینا بفهمن یا یه وقت از مامانت اینا دلخوری نمی خوای شوهرت بفهمه. تو یه محله بودن خیلی خیلی بهتره تا تو یک ساختمون بودن.
آدما مثل عکس هستن ؛ زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین .

من خیلیییییییییی رابطه ی خوبی با مامانم دارم اما هیچ وقت دلم نخواست باهاش تو یه ساختمون باشم..حتی پارسال پدرم به من و همسری یه خونه با موقعیت خیلی خوب پیشنهاد داد فقط چون باید باهاشون تو یه ساختمون می بودم قبول نکردم..

می دونی..هرچقد همسر آدم آروم و منطقی باشه بالاخره با خودش فک می کنه که اگه قرار بود با مادر خودش زندگی کنین هم تو قبول می کردی؟ یا اینکـه مادرت ممکنه از بعضی رفتارا خوشش نیاد و تو زندگیتون تاثیر بذاره..

ولی اگه تو یه محله باشین خیلی خوبـه..راحتـی..حرف و حدیثی هم پیش نمیاد.
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
پس با این حساب همون تو یه محله بهتر از یه ساختمونه...اینجوری شوهرت هم میفهمه که تو از امکانی که داشتی بهره برداری نکردی...من اگه جای مادر شوهرت باشم و عروسم بره با مامانش اینا که تنها هم نیستن یه جا جمع بشه دلم میشکنه..بالاخره اونم پیرزنه تنهاست..و هزارجور احساس میاد سراغ آدم..به نظرم با جدا بودنت یه جوری توهم به شوهرت و مادرش احترامتو ثابت میکنی..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
ممنونم دوستای خوبم از نظراتون
میدونین چیه شوهرم روهمسایه خیلی حساسه صبح باهاش صحبت کردم که بریم تو همون محدوده دنبال خونه باشیم و با رهن دادن خونمون یک مقدار پول دستمون میاد که میتونیم سرمایه گذاری کنیم
از حرفام استقبال کرد
دعا کنید خونه ی مناسبی پیدا کنیم
از طرفی چون اون خونه رو با سلیقه خودم ساختم خیلی دوست دارم برم همونجا
دعا کنید همه چیز روبراه بشههههههه
بوس واسه همتون