2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچنین مردی

216 بازدید | 44 پست

دوستان ویژگی های مثبت و منفی همچین مردی رو میگم 

شما جای زنش باشید میمونید پای زندگیتون یا عقب میکشید ؟

ویژگی های منفی :

این آقا یک‌پسره و سه تا خواهر داره ب شدت ب خونوادش وابستست و شغلش با پدرش شریکه...و کلا خیلی خیلی حرف خونوادش رو گوش میده و ب شدت وابستست و خدایی هم خونوادش خیلی هواشو دارن در کل زندگیش با خونوادش شریکیه اما خونه جدا داره بالای سر خونوادش زندگی میکنه ،این آقا اهل رفت و امد با خونه پدری زنش نیست چونکه خانومش زن بابا داره و مادر نداره و کلا از زن بابای زنش خوشش نمیاد و میگ خونواده زنم سردن و مثل خونوادع خودم گرم و با محبت نیستن ..این آقا اهل ارتباط با رفیقای متاهلش نیست و بیشتر مسافرت و تفریح های روز جمعه با خونواده خودش همه جا میره ،بناب دلایل نمیزارع زنش. بجز با خونواده مرد و خونواده خود زن هیچ گونه ارتباطی با کسی دیگ ای داشته باشه (اقوام زن) رو نمیزارع ک‌با زنش ارتباط داشته باشن ...

ویژگی های مثبتش :

بسیار آدم کاری و با عرضه ای هستش ،آینده میسازه برای زنش ،دستو دل بازع خیلی زیاد همه چیز میخره برا زنش ،اخلاق خوب و ارومی داره ،پاک و بدون هیچ گونه خطایی هست از نظر خیانت اینا و متعهد ب خانومش هست همیشه ، هفته ای دو بار زنش رو میبره بیرون  ،میزاره زنش بره باشگاه و رانندگی یاد بگیره و میزاره زنش با یکی از دوستاش گاهی ارتباط داشته باشه بیرون رفتن اینا...

خیلی ب سلامتی زنش حساسه و واقعا ب فکرشه ،پول خوب خرج میکنه ،میزارع زنش درس بخونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه که باهاش ادامه دادن تصمیم درسته 

همین دختر اگه بخواد برگرده خونه پدرش دشمن اولش همینایی میشن که از ارتباط نگزفتن باهاشون ناراحته 

دختر مرد به این خوبی بچسب به زندگی و اینده خودت بیخیال فامیل و دوست و اشنا..‌همینکه پاکه یه دنیا ارزش داره

🥲اینم بگم اون زن واقعا راه برگشتی ندارع ب خونه پدری ...

خب اگه بین اون موارد منفی ای که گفتی دست بزن بودن و بد دهنی اینا نداره اوکیه بد نیست وضعش به نظرم از خیلی هام بهتره..

فقط اینکه تا چ حدی به حرف خانواده‌ش گوش میده؟ در حدی که اگه زنشو به ناحق اذیت کنن طرف اونا رو بگیره؟

رابطه زنه با خانواده شوهرش چطوره؟ دوست دارن عروسشونو؟

چقد آسون گیرن نی نی سایتیا، یا شاید م من سخت گیرم... 🫠

منم سخت گیرم ک هروز دعوا و بدبختی تو خونه ب راهه 

و مشکل اینجاس نمیتونم برگردم خونه پدرم 

چون نمیشه طلاق بگیرم

شرایطشو ندارم 

حامی ندارم 

هیچی ب هیچی 

و این فکرا دارع روانیم میکنه

2810