2777
2789
عنوان

امان از کارای شوهرم

1274 بازدید | 8 پست
این شوهر من همه اش یه کارایی میکنه بعدشم که خرابکاری میکنه میگه ا ا ا راست میگفتیها باید به حرفت گوش میکردم.الان زنگ زده که صاحب خونه همکارم چون موعد اجاره اش تموم شده گفته باید فردا تخلیه کنه.منم میخوام برم بچرخم باهاش نزدیک خونه خودمون براش خونه پیدا کنیم.همه اینا به درک بابا این آقا نمیدونسته موعد خونه اش کیه؟حالا چرا نزذیک ما ؟که هر روز یه آژانس (شوهر ساده من )داشته باشه؟شوهر من تا چند وقت پیش هم آژانس یکی دیگه از همکاراش بود که حسابی خرابش کرد و بعدسوءاستفاده کامل باعث ضرر مالی شد و رابطشو با شوهرم بهم زد.شما بگید چکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش این چیزا رو میفهمید میگه تو کاریت نباشه اما وقتی شکست میخوره این منم که باید پا به پای اون سختی بکشم کاش مردا این چیزارو میفهمیدن.فکر میکنن کاراشون فقط به خودشون مربوطه دریغ از این که بازتابش واسه کله زندگیه
سلام گندم جون عزیزم غصه نخور شوشوی منم از این کارا زیاد کرده و چوبشو خورده کاش حداقل سرشون که به سنگ میخوره دوباره تکرار نکنن.ما با هزار سختی و با فروش طلاهای من یک ماشین خوب خریدیم ولی چند وقت بعد شوهر خواهر شوشو بهش گفت مامانت به پول احتیاج داره و چون یک مقدار از مامانش پول دستمون بود رفت ماشین و فروخت و پولشو داد بعد فهمیدیم مامانش پول و گرفته داده به دامادش حالا ما بی ماشینیم ولی دامادش کیف میکنه که شوهر منو ....... کرده حالا چرا/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون مامانش حسودیش میشد من راحت باشم و اونو دخترش ماشین نداشته باشم ...................ببین چه مادرایی پیدا میشن حالا چه برسه به دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت