2777
2789
عنوان

گوشی موبایل بلا استفاده یا معیوب دارید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 43 پست
من یه سامسونگ اس 6 دارم  ال سی دیش شکسته ولی روشن خاموش میشه...

سلام

مشکلی نداره

به هر حال گوشی با هر وضعی باشه ، ی قیمتی داره ان شالله.

شما عکس گوشی رو تو تلگراام یا واتس محبت کنید.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

من یه جی ۷ کُر دارم...ال سی دیش سوخته.چقد برمی دارین؟

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه گوشی نوکیا دارم خیلی استفاده نشده . حتی میتونم بگم چندماه فقط. اونم میخرین؟ چند میخرین؟

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)

سلام من یه هونور دارم ، ظاهرش هیچیش نیس اما باطنش کلافم کرده ، خیلی کنده ، یبارم فلشش کردم خوب نشده . دلم یه سامسونگ خوووب میخواد . اما گوشی خیلی گرون شده😢😢😢😢

خدایا آخرعاقبت بخیرمون کن  
من یه جی ۷ کُر دارم...ال سی دیش سوخته.چقد برمی دارین؟

سلام

اگر روشن بشه قیمت تاج و ال سی دی از قیمت دست دوم گوشی کم میشه و خریداری میشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
من یه گوشی نوکیا دارم خیلی استفاده نشده . حتی میتونم بگم چندماه فقط. اونم میخرین؟ چند میخرین؟

سلام

بزرگوار من مدلشو نمیدونم که قیمت بدم !!

سلام اگر روشن بشه قیمت تاج و ال سی دی از قیمت دست دوم گوشی کم میشه و خریداری میشه

علیک سلام...نه روشن نمیشه.ولی کلا ۶ ماه کار کرده

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
سلام من یه هونور دارم ، ظاهرش هیچیش نیس اما باطنش کلافم کرده ، خیلی کنده ، یبارم فلشش کردم خوب نشده ...

سلام

پشت گوشی گرم میشه؟

یک بار فلش کردید؟

مطمینید از اینکه گوشی فلش شده؟

سامسونگ نگیرید، اصلا توصیه نمیکنم، چون تاچ و ال سی دی هاشون 80 درصد قیمت گوشیه و اگر بشکنه، عملا گوشی ارزش تعمیر نداره

ال جی

موتورولا

گوشی های خیلی خوبی دارن

علیک سلام...نه روشن نمیشه.ولی کلا ۶ ماه کار کرده

عکسشو فردا برام بفرستید

ان شالله که ازتون خریداری بشه

عکسشو فردا برام بفرستید ان شالله که ازتون خریداری بشه

Ok

خب تو اون تاپیک گفتین تعمیری یاشه برنمیدارین من بردم قبلا درست نشده ب درد شما میخوره؟

عکسشو فردا برام بفرستید
ان شالله که ازتون خریداری بشه

2810