🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت میدونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ولنتاین از همسرم لوازم آرایش کادو گرفتم خیلی ذوق کردم عکسشو گذاشتم پروفایلم
بعد کلی ناراحت شدم که چرا اینکارو کردم چون من کلی کادوی دیگه حتی خیلی گرون قیمت تر ازش گرفتم ولی اینکارو نکردم
الانم پشیمونم😭😭😭
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عشقش مگه اینجاست؟؟خب به عشقش بگه مرسی عشقم.به ما چه ؟
دقیقا، یا اونایی که مامان باباشون اصلا اینستا ندارن، بعد بچه هاشون میان کلی تبریک براشون میذارن که ملت بگن وای عجب آدم خفنیه، خوب اولا تو همونی هستی که صداتو رو پدر مادرت بلند میکنی، دوما خوب خیلی میخوای تبریک بگی برو به خودش بگو😁😁😁