2777
2789

تو بچکی از اینا فقط یه دونه بوده زیر بغلم .بعد تکثیر شده یه طرف سینه ام . الان دیگه متوقف شده . ۳۲سالمه .دکتر گفت در اینده اینا دونه دونش تومور میشه . باورم نمیشه سی سال هیچیش نشه بعد سی سال تومور بشه

دعا کنین بتونم نمازو شروع کنم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالا اون چیزی ک دکتر گفته نیست.فقط پیگیر باش حتما.دارو بهت داد

نه هیچی نداد ظاهرا دررمانی نداره . گفت بیارر فریز کنم همه لک ها بریزه پوستت صافه صاف بشه ولی دیگه ژنتیکت رو نمیتونم دستکاری کنم .ژنتیکیه .ولی از لحاظ زیبایی درستش میکنم

استرس نداشته باش استرس بیماری های پوستی رو تشدید می‌کنه اگه دکتر گفته درمان نداره پس تو هم مثه این س ...

اره باید بیخیالش شم .دیگه شده دیگه چاره نیست . خیای ممنون که اومدی باهام حرف زدی داشتم میترکیدم

اره باید بیخیالش شم .دیگه شده دیگه چاره نیست . خیای ممنون که اومدی باهام حرف زدی داشتم میترکیدم

بهترین کار بیخیال شدنه.خواهش میکنم عزیزم.بهش فکر نکن به نظر من میخوای از ذهنت بره بیرون ورزش کن حتی شده تو خونه اعصابت آروم میشه