2777
2789
بهترین کار بیخیال شدنه.خواهش میکنم عزیزم.بهش فکر نکن به نظر من میخوای از ذهنت بره بیرون ورزش کن حتی ...

ممنونم عزیزم .چشم حتما

دعا کنین بتونم نمازو شروع کنم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الان ۸ ساله که این مشکل رو دارم به خصوص داخل سرم خیلی در اومده اون بزرگ  قسمت هم بدنم هم دراومده دکتر هم بهم گفت هر موقع میخواستی ازدواج کنی حتما باید بگی که بعد مشکل واست پیش نیاد😢

عزیزم نوروفیبروماتیس داری؟ میشه اطلاعات بدی بهم

سلام ، من تازه پیام شمارو خوندم و تازه در این سایت ثبت نام کردم ، من هم به این بیماری مبتلا هستم ، عضو انجمن نروفیبراماتوز بشین مطالب خوبی در خصوص کنترل  بیماری و اطلاعات دقیقی در خصوص بیماری بهتون میده به سوالاتتون هم پاسخ میدن ، فقط توصیه میکنم استرس و اضطراب و همه فکرهای بد بریز دور ، هر چند سخته و هر چی مقاومت کنی بازم میان سراغت ولی توکل کن به خدا ..... ته ته ته ناامیدیام به این ایمان دارم که یه جای دنیا خدا معجزه میکنه و درمان پیدا میشه . امیدوارم .....

سلام ، من تازه پیام شمارو خوندم و تازه در این سایت ثبت نام کردم ، من هم به این بیماری مبتلا هستم ، ع ...

عزیزم میشه سایت ثبت نامش بفرستی منم این مشکل دارم ۱۴ساله

گل پسرم،شاه پسرم با اومدنت دنیای من وبابایی روزیباترکردی😘
سلام ، من تازه پیام شمارو خوندم و تازه در این سایت ثبت نام کردم ، من هم به این بیماری مبتلا هستم ، ع ...

عزیزم لکه هایی که توبدنت هستن وقتی نوزاد بودی چندتا بودن؟؟ از چه موقعی متوجه این بیماری شدی؟؟ علائمت چیا هستن ؟ میشه هر چی که میدونی و توضیح بدی ممنون میشم ازت

عزیزم لکه هایی که توبدنت هستن وقتی نوزاد بودی چندتا بودن؟؟ از چه موقعی متوجه این بیماری شدی؟؟ علائمت ...

من به دنیا که اومدم تنها دوتا  لکه کافه لاته داشتم ، نه سالگی رفتم پیش دکتر سیادتی از مچ دستم عکس گرفت و تراکم استخوانمو دید اما تا 24 سالگی نمیدونستم نروفیبروماتوز دارم ، دکتر نیلفروش زاده تشخیص دادن من فقط کک و مک و لکه های کافه لاته دارم و تازگی هم چهار غده کوچک . درمان که نیست ، اما اینستا دیدم که دکتر در آمریکا تمام غده ها رو با روشی از بین بردن اما این روش در ایران نیست ، و اینو میدونم که تحقیقات ژن در مانی در آمریکا داره انجام میشه ، یه مورد لیزر خاص هم در چین بر روی لکه ها آزمایش کردن که تا حدودی جواب داده ، اما در داخل کشور استفاده نشده ، 

آدرس کانال تلگرامی که فرستادم مطالب مفیدی میزارن در اینستا هم پیج صدای نرو فیبراماتوز فالو کنید مطالب در مورد روش های کنترل و درمان ها رو مطالعه کنید .

من خودم خیلی خیلی افسرده هستم و دلم میخواد با کسی که این مشکل داره صحبت کنم چون مطمئنا بهتر هم دیگرو درک میکنیم . ممنون میشم گر اقدامی کردین برای این بیماری با بنده در میون بزارین