2777
2789
عزیزم میشه بگین این بیماری رو از بدو تولد داشتین؟لکه ها بیشتر شدن؟خدای ناکرده  لکه ها پیشرفت نک ...

آره دیگه تا جایی ک یادمه لکه کافه لاته داشتم و کک و مک تو کشاله ران زیر بغل و سینه تازگی رو گونه م داره ی لکه تیره در میاد خیر سرم مهرماه عروسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره دیگه تا جایی ک یادمه لکه کافه لاته داشتم و کک و مک تو کشاله ران زیر بغل و سینه تازگی رو گونه م د ...

به سلامتی عزیزم . شاپرک جان عکس لکه ها ی پسرم رو میفرستم ببین لکه های شما هم همینطورن؟

نه عزیزم هیچ  کدوم این بیماری رو نداریم غزیبه هم هستیم

ربطی به فامیلی نداره بچه یا جهشی مبتلا میشه یا از والدین میگیره ولی مثلا منی ک مبتلام نباید بچه دار شم چون اگر بشم ممکنه مبتلا بشه اگرم نشه‌ چون هورمونام بهم میریزه مریضی پیشرفت میکنه

اره درسته از من ک سی سالمه گذشته ولی تو بچت کوچیکه باهاش کار کن 

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین یعنی شما هم اختلال یادگیری دارین ؟ممنون میشم بیشتر توضیح بدین که بتونم با پسرم کار کنم