2777
2789
ماشااللههههههه چقدقدبلند😍 کلاس۶دخترتون؟ پریودمیشه؟ احتمالاتا۱۷۵بره همین الانشم قدبلنده😍

آره چند ماه پریود میشه من خودم 165 قدمه، داره میره هفتم، همش دیگران استرس بهم وارد میکنن که خیلی قدش داره آنر مال میشه البته از، بچگی همیشه بزرگتر از سنش میزد چند سال، کاش تا همون 175 بیشتر نشه، اخهسایز کفشش هم دار ه زیاد میشه، 40 براش کوچیک شده دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره چند ماه پریود میشه من خودم 165 قدمه، داره میره هفتم، همش دیگران استرس بهم وارد میکنن که خیلی قدش ...

عزیزم ماشاالله بدنش قویه

کاری به حرف کسی نداشته باش ونزارکسی جلوش ایرادبگیره بیچاره اعتمادبه نفسش داغون میشه

مطمعن باش تاهمون۱۷۵میره که خیلیم خوبه😍

خواهرمن میره کلاس ششم

عزیزم ماشاالله بدنش قویه کاری به حرف کسی نداشته باش ونزارکسی جلوش ایرادبگیره بیچاره اعتمادبه نفسش د ...

ممنون از پاسخگویت گلم، فکر کنم خواهر شما نیمه دوم سال باشه، دختر من مرداد ماهی، باز ممنون از نظرت 

قد بلند هم خوب نیست من الان هم درگیر قد بلندشم .. هر جا میریم بزرگتر از سنش ازش انتظار دارن ... شاید ...

اصلا ربطی نداره مگ هرچی قدش بلنده پر سن سال میزنه من خودم بلندم هرکی میبنم سنم 19 فک میکنه 15 16 هستم همینطور خواهرام

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#
من خودم پسر هستم  متولد 88 هستم قدم 178 وزن 92 کیلو

شما اینجا چکار میکنی سایت واس خانوماس 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست