2777
2789
تولدش 3600 روز 4 3400  روز 11 3600 روز 15 3400    200 گم کم کرد یا ترازوشون فرق دا ...

دو عدد آخر با یه ترازو بوده؟ با لباس یکسان؟ گاهی ترازوها فرق دارن با هم، همینطور لباسی که بچه پوشیده تاثیر میذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز برای شیرت اینارو من استفاده کردم  هروز ماهیچه با اب و پیاز فراوون درست کن و برنج زیره پلو ...

میگم تو همه اینارو میخوردی 😃😃گوشت الان کیلو 100به بالاس بصرفه تره همون شیر خشک بدیم به بچه ها 😂😂

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید
بچه ها من سر انگشتام نازک شد از بس  رنگو لایت کردم اثر انگشت ندارم 😣😣

خسته نباشی

دستکش نمیزنی؟

ارایشگرمن نمیزنه میگ پوست دستم ب موادعادت کرده

وخدایی که بشدت کافیست
خسته نباشی دستکش نمیزنی؟ ارایشگرمن نمیزنه میگ پوست دستم ب موادعادت کرده

ممنون عزیرم. بابا دستمه ولی هرازگاهی موقع شستن یا چک کردن دستم نباشه اینجوری شده درد میکنه سر انگشتام .

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید

سلام مامانا الیسا ی من امروز دیگه کامل غلت میزنه قبلاچند بار غلت زده بود دوبار سه ماهگی و دوبار چهار ماهگی بقیش هم فقط زور میزد امروز که چهار ماه و هشت روزش هست از صب پدرمو در آورده رفتم آشپزخونه دیدم صداش میاد غور غور میکنه اومدم دیدم غلت زده تا الان ده بار غلت زده خطرناک شده 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹