2777
2789
چرا دهانه رحمم كامل باز شد ولي سر ني ني پايين نيومد ديگه

خداروشکر که سزاریت کردن,من بچم بالا بود پایین نیومد احمقا سزارین نکرد هم جون خودمو هم دخترمو تو خطر انداختن  برش زدن با فشار دادن شکم و دست انداختن کشیدن بیرون

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
خداروشکر که سزاریت کردن,من بچم بالا بود پایین نیومد احمقا سزارین نکرد هم جون خودمو هم دخترمو تو خطر ...

واااي خدا لعنتشون كنه ،چقدر وحشتناكه ميدونم .

عوضيا همش بمن ميگفتن زور بزن ،خب نميومد ،اصلا داشتم مي مردم تو چي كشيدي واقعا

باران که ببارد تنها نخواهم بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اول قدم نو رسیدت مبارک ایشالا لبت به زودی خندون میشه ایناهم میگذره میدونم داری چی میکشی   ...

ممنون مامان الی عزیزم

این بچه با سلامت کامل بدون ذره ای سیانوز یا کبودی خارج شد ولی ب فاصله چند ساعت بعد ک اوردنش پیشم دیگه تنفس تندو ناله!

ینی میشه منم روزای صحتو سلامتیشو ببینم؟تروقران دعام کنید😔

ممنون مامان الی عزیزم این بچه با سلامت کامل بدون ذره ای سیانوز یا کبودی خارج شد ولی ب فاصله چند ساع ...

ایشالا میرسه عزیزم

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
چقدر خوبو کامل...کدوم بهترین اثرو داره ترنم جان؟

واسه هر فرد فرق میکنه برای من سوپ جو ابگوشت خیلی تاثیر داشت و همچنان داره

رازیانه هم همه میگن خوبه میتخم هم برای جلوگیری از عفونت خوبه 

زیره هم برای جلوگیری از نفخ 

گالاکتومید هم برای من خوب بود 

ولی هیچی بیشتر از مکیدن بچه غدد رو فعال نمیکنه 

مثلا من سینه راستم همیشه پر میشه چون دخترم بیشتر سینه راست رو خورده 

اگه چپ هم بهش بدم اونم پر میشه 

غذای چرب و ابکی شیر و زیاد میکنه 

من همه ی اون لیست رو استفاده میکنم 

تو هم هرکدوم از اون مواد رو داشتی استفاده کن 

و اینکه خواب خوب و ارامش شیرتو زیاد میکنه 

استرس ناراحتی و خستگی کم میکنه

ممنون مامان الی عزیزم این بچه با سلامت کامل بدون ذره ای سیانوز یا کبودی خارج شد ولی ب فاصله چند ساع ...

نگران نباش .چرا سلامت نیاد بغلت.اصلا به این چیزا فکر نکن. اگه میخای شیر خودتو بدی نباید استرس و نگرانی داشته باشی 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
نمیدونم گروهشون چیه بانو جان اگر خدای نکرده با شیشه داده باشن چه کنم اونوقت دیگه😥 منم امیدوارم زی ...

عزیزم فکر نمی کنم با یکی دوبار شیشه چیزی بشه. ولی خب به پرستارای اونجا بگو نگرانیتو. تو بیمارستانی که من زایمان کردم خودشون با شیشه نمیدادن انشالله برای شما هم همین طوره. نی نی هنوز خیلی کوچیک هست برای انتخاب ولی سعی کن دیگه ندین با شیشه.  یه سیستمی هم هست که با ست سرم انجام میشه لوله نازک وصل می کنن به سرنگ حاوی شیر خشک و یه سمتش رو میچسبونن به سینه مادر. نی نی فک میکنه داره از سینه شیر میخوره و چون مک میزنه شیر هم زیاد میشه. البته من خودم انجام ندادم. شاید بچه ها بیشتر بدونن.

بقیه مطالب رو هم ترنم جون و بقیه بچه ها زحمت کشیدن گفتن. 

این روزا هورمون ها هم خیلی درهم وبرهم هستن. ادم مشکلات رو بزرگتر میبینه. البته شرایط تو هم ویژه هست. خیلی زود اوضاع بهتر میشه. 

خدا پشت و پناه تو و فرشته کوچولوت باشه مامان گل

رویا جان اصلا یه لحظه درد خودم یادم رفت وقتی متوجه شدم خودتو گل پسرت چیا کشیدید! اکثر اتفاقاتی ک وا ...

انشالله که این روزات به خوبی و خوشی میگذره و روزای خوبت میان.

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
عزیزم فکر نمی کنم با یکی دوبار شیشه چیزی بشه. ولی خب به پرستارای اونجا بگو نگرانیتو. تو بیمارستانی ک ...

فک نکنم با شیشه بدن واسه پسر من اول که با سرنگ میدادن روزای بعد اونم نمیدادن میگفتن فقط سینه مجبور بودم به هر شیفت جدید پرستارا کلی توضیح بدم که شیر ندارم و مجبورم با سرنگ بدم بهم میگفتن بمکه میاد.میگفتم یه ساعته میمکه ولی یه قطره هم نیومده.با کلی اصرار میومدن سینه هامو فشار میدادن وقتی مطمئن میشدن شیر نمیاد میووردن با سرنگ میدادن.هر روز واسه سه تا شیفت من اینارو توضیح میدادم.بعضیاشونم متوجه نمیشدن و پسرم بعد از دو ساعت مکیدن سینه ام باز از گرسنگی جیغ میزد

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
اوه عزیز چقدر سختی کشیدی  نه بابا منکه دکتر از روز دوم گفت شیرخشک بده ۳۰ سی سی شبا  منم ...

چون من بیمارستان بودم مجبور بودم حرف اونارو گوش کنم.اونام با شیشه و شیر خشک مخالف بودن.وقتی اومدم خونه شیرخشک گرفتم ولی همون سوراخ کم شیشه شیر باعث شد زیاد نتونه بخوره

نه دیگ میخواستم ببرم ک سرماخوردگذاشتم یاتوعیدبدم بابعدعید ن باباربطی نداره ک حتمافرداش باشه بچه ک و ...

منم نبردمش آزمایش تو عید میبرم.

من شمالم گیلان هستم

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶

[QUOTE=84841524]سلام ندارم جان خوبی گلم  امروز ب خاطر سرفه وخلط وگرفتگی صداش بردمش دکتر معاینش کرد گفت چیزیش نی ...[/QUOTEسلام عزیزم خوبی 

۴۰۰گرم ک خوبه چرامیخاس کشت بنویسه؟؟

منم فردامیبرم وزنش میکنم اگروزن نگرفته باشه میبرمش فرابعدازظهردکتر

وخدایی که بشدت کافیست
2810