2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم من . کاری نکردم ابجی جونم  خاصیت نینی سایت اینه  هرکی دلش میگیره میاد اینجا&n ...

اره واقعا دلگرم میشم ب داشتن دوستان پی جویی مثل شماها

میخوام کلا شیشه شیری نشه آخه😔

اره همسرم اومد و الحمدالله از اول تا اخر پشت در نشست بیچاره...آخرم ک نشد با لب خندون بره🙁

یکم بهتر شم میام مینویسم داستان اون روزو

خودمو از همون ۲۳اسفند ترخیص کرد خونه ام.نمیتونم برم بیمارستان ک ببینمش...دلم تنگ شده...😥

پس منم تا ۶ماهگی بهش میدم توبروشوروشونداری ننوشنه حداکثرتاچندماهگی میشه دادء؟

ندارم جون ببخشيد ديروقت برگشتم خونه

توو بروشور پدي لاكت چيزي ننوشته كه تا كي ميشه داد عزيزم

من كه ميدم ديگه 

باران که ببارد تنها نخواهم بود 
اره واقعا دلگرم میشم ب داشتن دوستان پی جویی مثل شماها میخوام کلا شیشه شیری نشه آخه😔 اره همسرم اوم ...

نه عزيزم من تمام دردهاي طبيعي رو وحشتناك كشيدم و بچه دنيا نيومد و سزارين شدم و خييلي داغون شدم

چقدر خوبو کامل...کدوم بهترین اثرو داره ترنم جان؟

عزيزم فقط استراحت كن و خوب بخودت برس انشالا زودتر سرپا شي 

نميدونم چي بهت گذشته عزيزم ولي من كه همش ميگم خدا لعنتشون كنه زايمان طبيعي اجباري كردن 

اره واقعا دلگرم میشم ب داشتن دوستان پی جویی مثل شماها میخوام کلا شیشه شیری نشه آخه😔 اره همسرم اوم ...

عزیزم اول قدم نو رسیدت مبارک ایشالا لبت به زودی خندون میشه ایناهم میگذره میدونم داری چی میکشی  منم دختر تا دنیا اومد گذاشتنش رو شکمم و بردنش طبقه بالا بخاطر زایمان خیلی سختم فشار اومده بودتمام بدن و صورتش کبود بود فکر کردن نمیتونه نفس بکشه بردنش زیر اکسیژن بعد هم گفتن احتمال داره دستش شکسته باشه بعد سه ساعت آوردنش برام  ,ایشالا ایناهم میگذره و میاد بغلت 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
2810