2777
2789
از یه کانال تو تلگرام دانلود کردم اگه بخوای تو تلگرام برات بفرستم چون اسم نداره 

دانلودش کردم عزیزم اما انگار برای دخترم زوده چون اصلا متوجه موضوع کلیپ نشد امروزم باز گذاشتمش هی بهش گفتم جیش داشتی بگو بریم دستشویی هی هم بردمش اما باز جیش کرد😟

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد
یه کلیپه انگلیسیه ولی عالیه یه بچه اس  که  از پوشکش خسته میشه درش میاره ولی موقع جیش کردن ...

الان شب چیکار میکنی پوشک میکنی یا نه باز میزاری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه باز میزارم شبا جیش نمی کنه کلا ولی روزا گاهی یادش میره امروز رو مبل یه کوچولو جیش کرد بد گفت که جیش دارم منم مبل رو گذاشتم تراس بو بد نگیره خوب همکاری میکنه ولی گاهی من یادم میره اونم بهش فشار میاد یه کوچولو جیش میکنه بعد میره دستشویی 

💖💙

هروقت خواستی ازپوشک بگیری ازهمون اول نه شب پوشکش کن نه جایی میری 

اینجوری قاطی می‌کنه ازاول بزاریاذبگیره

قبل خواب ببرش جیش کنه 

وخدایی که بشدت کافیست
نه باز میزارم شبا جیش نمی کنه کلا ولی روزا گاهی یادش میره امروز رو مبل یه کوچولو جیش کرد بد گفت که ج ...

پس دختر شما حسابی آماده بوده برا دخترمن هنوز زوده

هروقت خواستی ازپوشک بگیری ازهمون اول نه شب پوشکش کن نه جایی میری  اینجوری قاطی می‌کنه ازاول بز ...

اخه ندارم جون خونه کسی برم یهو جیش کنه چی چون بچه ها تو مهمونی اصلا حواس ندارن دستشویی هم نمیان 

اخه ندارم جون خونه کسی برم یهو جیش کنه چی چون بچه ها تو مهمونی اصلا حواس ندارن دستشویی هم نمیان  ...

وقتی میخوای ازپوشک بگیرید تقریبایه چندوقت نبایدجایی بری من. خودم سرپسرم بااینکه توسه روزگرفتمش 

ولی تادوهفته جایی نرفتم 

وخدایی که بشدت کافیست
وقتی میخوای ازپوشک بگیرید تقریبایه چندوقت نبایدجایی بری من. خودم سرپسرم بااینکه توسه روزگرفتمش  ...

اخه یعنی بعد دوهفته دیگه کلا جیش نمیکنه من خیلی دیدم بچه هایی که چندماهه از جیش گرفتن اما جایی میرن مای بی بی دارن حالا نمیدونم 

اخه یعنی بعد دوهفته دیگه کلا جیش نمیکنه من خیلی دیدم بچه هایی که چندماهه از جیش گرفتن اما جایی میرن ...

خوب بخاطرهمین گفتم دیگه چون بچه گیج میشه 

بظاهر مادرازپوشک گرفته ولی تاچندماه وقتی میخوادبره مهمونی یاشباپوشکش می‌کنه بچه اینجوری قاطی می‌کنه 

دیرتر می‌تونه کنترل کنه خودشو

ولی اگر بوقتش ازپوشک بگیری 

شب هم پوشک نکن از همون اول یادمیگیره وعاذت می‌کنه ک بره دستشویی یعنی دچاراشتباه نمیشه ک من شب اجازه دارم توپوشکم یامهمونی یابیرون جیش کنم ولی در طول روزنه بزاهمون اکثرکسابی ک میگن ازپوشک گرفتیم تا۶ماه درگیرن 

من خودم پسرمو۲۷ماهکی ازپوشک گرفتم از همون اول ن پوشک کردم یه دوهفته م جایی نرفتم 

یادگرفت دروغ نگم تا۵سالگیش شایدسرهم ۳بارخودشوخیس کرده باشه اونم بخاطراینکه خیلی نگه می‌داشت خودشو

وخدایی که بشدت کافیست

[QUOTE=148109579]نه باز میزارم شبا جیش نمی کنه کلا ولی روزا گاهی یادش میره امروز رو مبل یه کوچولو جی

ببخشید میشه روش ار پوشک گرفتن رو بمنم بگین

من دو روزه پسرم دارم میگیرم هر بیست دقیقه میبرم دسشویی یه نیم ساعت اونجا میشینه اب بازی میکنه وسطاش جیش یا پی پی میکنه گاهی میارم بیرون پنج دقیقه بعد جیش میکنه توی شلوار 

شبا بیشتر خشکه شب وقتی خابه پوشک میکنم تا قبل از اینکه بیدار بشه باز میکنم گفتم یه چند شب اگه واقعادخشک بود باز میذارم  ولی خسته کنندست از اخر شهریور سرد میشه پسرمم همش اب بازی میکنه اگه بتونم تا قبل از مهر بگیرم وگرنه میدارم سال بعد گفتم ببینم روش من اشکال داره یا نه شما چطور گرفتین قبلش پسرم تا جیش میکرد میگفت جیش ولی هنوز قبل از جیش نمیگه جیش داره قبل از پی پی فک کنم امروز یبار گفت جیش

.......خدایا شکرت ....
راستی قبلن یبار یا دوبار پی پی میکرد الان تکه تکه کم روزی چندبار یاپی میکنه طبیعیه ایا

اره عزیزم این تیکه تیکه پی پی طبیعیه دختر منم همین طوره   

دختر من هنوزم کامل پی پی رو نمیگه صندلی جیش داره گذاشتم راه رو دستشویی هر وقت جیش داشتنی میره رو اون میشینه گاهی هم بهش میگم جیش داری میره دستشویی کلیپ آموزش دستشویی رفتن از نت بگیر خیلی عالیه شبا هم پوشکش نمیکنم  چون اصلا جیش نمیکنه شبا ولی صبح ها تا بیدار میشه میبرمش دستشویی خونه مامانم هم تند تند بهش میگم تا یادش نره درکل طول میکشه تا یاد بگیرن باید صبر داشته باشیم  اگه تونستی صندلی براش بگیر خیلی خوبه 🌺 

💖💙