2777
2789
مامانای عزیز من در مورد از شیر گرفتن سوال دارم. دختر من ۲۷ ابان دنیا اومده ۲۰ ماه رو رد کرده ولی هنو ...

عزیرم پزشکای الان با روش سنتی موافق نیستن .دکتر دختر من گفت اینکارا نکن انگار داری خدای بچه را ازش میگیری و نظرش روی تدریجی بود که میگفت ده روز صبحا نده و‌بعد عصرا هم نده و‌سرگرمش کن . ولی من میدونم تدریجی گرفته نمیشه و همون روشای سنتی را بابد انجام بدم چون شدید وابسته شیره ...حالا اگه میتونی خونه کسی بخصوص کسیکه بچه داره چند روز بذارش و‌نباش..دختر من علیرغم وابستگیش به شیر وقتایی که پیشش نیستم اصلا بهانه نمیکنه و سرگرم بازیه.

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
اره ولی نباید جای غذاسونو بگیره چرا اینجور میکنن این بچه ها

والامن نمی‌دونم علتش چیه 

البته بزرگترم میشن خوب طبیعیه وزن گیریشون کندتره توتایستون وگرمااشتهاشون کمتره ولی دیگ نه دراینحد 

خیلی دوسداشتم آزمایش بدم براش اونم ک بااین اوضاع میترسم

وخدایی که بشدت کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والامن نمی‌دونم علتش چیه  البته بزرگترم میشن خوب طبیعیه وزن گیریشون کندتره توتایستون وگرمااشته ...

والا دیوونمون کردن این بچه ها

حالا من باید ببرم ازمایشگاه

چون تحت نظر فوق تخصص گوارشه الان 

۲۲ این ماه باید دوباره ببرمش دکتر ازمایش نوشته باید ببرم حتما

دیگه‌خسته شدم از بس بردم دکتر

بخدا دکتر تعجب کرده بود از این بچه 

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
من تجربه ای ندارم منم تا خاستم تدریجی بگیرم بیشتر شده کمتر نشده فقط اگه  خونه مادرشوهر که همسای ...

ممنونم از جوابت

من از ۱۴ ماهگی دارم سعی می کنم تدریجی بگیرم ولی روز به روز وابستگی اش بیشتر شده.راستش حاضرم خونه مامان بزرگی کسی برم ولی خب پارک و مهد رو ترجیح میدم هنوز زیاد نریم. مشکل اینه خونه مامان بزرگش بهونه شیر نمیگیره ولی وقتی بر میگرده دیگه میچسبه بهم جبران همه وعده ها رو در جا میکنه. 

والا دیوونمون کردن این بچه ها حالا من باید ببرم ازمایشگاه چون تحت نظر فوق تخصص گوارشه الان  ...

دیگه هروقت بچه هاامشکل خاص خودشونودارن

والا دخترمن پستونکی بودیکی دیگ براش خریدم نخوردقبلی هم دیگ چندماه بودداشت من سرشوقیچی کردم خلاصه جدیدم خوشش نیومد وشدازپستونگ گرفتن مردم وزنده شدم بازسه چهارروزاول بهتربوداینقدرگریه ولج وبیقراری می‌کنه دیگه دیوونه شدم سستی اعصاب گرفتم 

دوساعت تمام جیغ وگریه وبداخلاقی مبکنه

سرهرچیزکوچیکی گربه ولج بیخودی میگیره

اصلادمارازروزگارم درآورده حالاتاکی ادامه داره خداداند

عاشق پستونکش بودباخودم گفتم اوناک شیرخودشومیدن بایدچیکارکنن خیلی سخته 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم  من دخترموتو۱۹ ماهگی از شیر گرفتم  چون اصلا اشتها ب غذا نداشت وب شیر وابسته ب ...

ممنون تجربه ات رو گفتی به ارامشم کمک کرد

فلفل سیاه زدی یعنی؟ دختر من قبلا اوکی بود ولی الان بیشتر شیر میخوره و اشتهاش به غذا کم شده.البته شاید به خاطر گرما باشه. اما واقعا فکر می کنم بهتره از شیر بگیرمش دیگه. 

فکر کنم روش تدریجی برای بعضی بچه ها کار می کنه ولی خدایی برای دختر من انگار جواب نمیده چون اصلا وعده هاش منظم نیست. منم دائم جلو چشمشم. کرونا م که نگم دیگه. انگار  با روش تدریجی دارم خودم و بچه رو بیشتر زجر میدم تا اینکه یکباره بگیرم.

عزیرم پزشکای الان با روش سنتی موافق نیستن .دکتر دختر من گفت اینکارا نکن انگار داری خدای بچه را ازش م ...

منم مثل شمام. بیرون بهانه نمیگیره ولی میاد خونه جبران می کنه. 

حتی یکی دو روز همسرم بچه رو از صبح برد بعد شام بچه رو خواب اورد خونه. ولی باز بیدار شدند شیرشون رو کامل میل کردند.

مامانا یه سوال دیگه هم دارم

دختر من خیلی جای پوشکش دچار سوختگی میشه. دکترمیگه پوستش حساسه. من مای بیبی میبندم. قبلا کامل خوب بود. از وقتی به دندون در اوردن افتاد بخصوص دندون های نیش خیلی اذیت شده. بارها دکتر بردم موقتی درمان میشه. کسی بوده این تجربه رو داشته باشه؟ ممکنه از مارک پوشک باشه؟ مارکی هست که برای این پوست های حساس توصیه کنید؟

به سلامتی از پستونک گرفتی؟  من مرحله پستونک هم دارم.

آره یه ده روزی هست گرفتمش ولی خیلی اذیت شدم ادامه داره هنوزگربه هاش ولج گرفتناش 

ازته حنجرش باتمام وجودگریه می‌کنه 😟😟

راستش من نمی‌خواستم بگیرمش ازپستونک منتهاقبلی سرش خراب شدجدیده روهرکارکردم نخورددیگ همین بهانه شدبراازپستونک گرفتن 

دخترمن خیلی زود قرمزمیشه من تنها راهی ک پیداکردم اینه ک در طول روزچندبار بازمیزارمش بلافاصله بعدشستن پوشکش نمیکنم یکم هوابخوره 

جالبه ک این چنذوقته پوشکشم یکسره می‌کشه اصلادرگیره دوست نداره بببندم ولی درکیم ازدسشویی رفتن نداره جیش ومیدونه ومیگه ولی می‌ترسه بیادتوسرویس 

پوشکشم همون مولفیکس هست همین زینک معمولی روگاهی وقتامیزنم بهش ولی اون بازگذاشتنه ازهمه بهتربوده تاحالا

وخدایی که بشدت کافیست
منم مثل شمام. بیرون بهانه نمیگیره ولی میاد خونه جبران می کنه.  حتی یکی دو روز همسرم بچه رو از ...

من ک خودم شیرخشک دادم سرپسرمم ک هنوز۴ماعش بودرفتم روشیرخشک هیچ مشکلی نداشتم راحت گرفتم ولی ابجیم ب پسرش ک تادوسال شیردادیادمه قشنگ ازاین شربتاهست تلخینه بودمثل. زهرماربودزدبه سینش وازشیرگرفت تودوسه روز

یه چندروزی بیقراریاشوبایدتحمل کنی بعدراحتی چون بچه هاالان خیلی وابسته ترن هرچی بگذره بیشترمیشه این وابستگی 

من سریه پستونک میبینم چقدغصه میخوره دلم میسوزه براش دیگ شیرمادروابستگی عاطفیش بماندولی بهرحال اینم میگذره چاره ای نیست 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم از شیر که گرفتی تو‌طول شب مرتب بیدار نمیشه بهانه کنه ؟؟

دختر من طول شب اصلا ول نمیکرد تاصب تو دهنش بود😂من سه چهار روز قبل از قطع کامل شیرخودم

شیرپاستوریزه توشیشه شیر بهش دادم یادگرفته بود

وقتی کامل شیرخودم قطع کردم

یه بار قبل خواب ویه بارم۵ صب باشیشه شیردادم

ممنون تجربه ات رو گفتی به ارامشم کمک کرد فلفل سیاه زدی یعنی؟ دختر من قبلا اوکی بود ولی الان بیشتر ش ...

هربچه ای یه قلقی داره عزیزم بچه منم مث توبود دیگ داشت لاغر میشد

روش تدریجی دیدم هردومون ادیت میشیم دیگ سنتی گرفتم

ولی ازشیرگرفتم بهترشد

فلفل قرمزیکم خیس میکردم میزدم