2777
2789
سلام مامانا  حال خودتون و کوچولوهاتون چطوره؟ بچه ها دخترمن دوباره بی اشتها شده؟ شما چطوری حو ...

سلام عزیزم   من به دخترم هر سه ساعت  غذا میدم ۲۰قاشق مربا خوری  تا ۳۰تا   روز  فقط یبار شیر میخوره    اونم بعضی روزا میخوره بعضی روزا نه   .. بعضی مواقع که کار داشته باشم  میبینی چهار ساعت شده بهش غذا میدم غذا جدا درست میکنم براش از غذا خودمون هم میدم بهش     ,....بعضی مواقع  بچه ها کم اشتها میشن برا دندونشون هست   منم دخترم  الان   چهار پنج روزه بد اشتها شده   کمتر غذا میخوره   

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پسر منم سه چهار کلمه بیشتر حرف نمیزنه😢 دکترش میگه مهم نیست بعضی ها دیر زبون باز میکنن

چیا میگه پسر منم کم حرف میزنم مامایی بابایی 

از زیر یک‌سالگی اب می‌گفت الان نمیگه اشاره می‌کنه 

صدای حیوونا می‌گفت الان همچنان قور قوقولی بصورت ناواضح 

میو هاپ رو میگفت الان واضح نمیگه الان ووو میگه

به برق بر 

به برگ بر

پر 

نه 

بد 

عمه 

آپرین می‌گفت الان نه 

تیک تاک ؟

به تاب باب میگهمنم کلی نگرانم کلی کتاب گرفتم تا باهاش کار کنم خیلی غصه میخورم 

.......خدایا شکرت ....

دوستان بجز توپ بازی قایم موشک و حلقه هوش و لگو پازل یه تکه ای چی بازی میکنین کلاغ پر و اتل خاله بازی

چه کتاب قصه های دارن بچه هاتون 

میشه بگین ما هم ایده بگیریم هر چی حتی ساده بما هم بگین لطفا 

.......خدایا شکرت ....
چیا میگه پسر منم کم حرف میزنم مامایی بابایی  از زیر یک‌سالگی اب می‌گفت الان نمیگه اشاره می‌کنه ...

ددر هم میگه به باز میگه با 

به قند گند 

البته اینا رو زیاد تکرار نمیکنه خیلی کم کم حرفه همش اشاره همش دست من می‌کشه ندمش گریه می‌کنه میخای ندم که حرف بزنه ولی باز......

.......خدایا شکرت ....
سلام مامانا  حال خودتون و کوچولوهاتون چطوره؟ بچه ها دخترمن دوباره بی اشتها شده؟ شما چطوری حو ...

سلام شهرزادجون دخترمم نزدیک دوماهه اصلاهیچی نمیخوره یکم نون یکم پلومیوه دوسداره فقط مثل سابق اصلانیس دکترم ک نبیس بپرسم فعلابیخیال شدم

ازمایشم دوسدارم ببرم ک اوضاع تهران افتضاحه بازکنسلش کردم 

البته حدسم اینه آب خیلی میخوره شکمش پرمبشه دیگ اشتهانداره یعنی کلافم کرده باورکن روزی ۵لیوان بزرگ آب میخوره 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام پسر منم سه چهار کلمه بیشتر حرف نمیزنه😢 دکترش میگه مهم نیست بعضی ها دیر زبون باز میکنن

حسناجون خوبی 

ببین پسرامعمولادیرتربحرف میان طبیعیه 

مثااتینااوالاک بحرف اومدتادوس ماه فقط کلمه های ثابت میگفت ویه کلمه جدیدبهش اضافه میکرد ولی الان دوماهی هست همه چیومیگه چیزی نیس ک نتونه بگه 

ولی دوتایی نمیتونه بجزبابانی پوپک نی همون پوشک نیس

میگ اده یعنی بده ولی نمیگ آب بده 

راه میفته نگران نباش

وخدایی که بشدت کافیست
دوستان بجز توپ بازی قایم موشک و حلقه هوش و لگو پازل یه تکه ای چی بازی میکنین کلاغ پر و اتل خاله بازی ...

دخترمن بیشترباداداشش بازی می‌کنه خیلی چیزاروازاون یادگرفته منم بزاپسرم مثل شماخیلی وقت میزاشتم ولی به دومی راستش خیلی نمیتونم بعدداداششم هست می‌ره سمت اون مثلاازاسفندماه خیلی خوشگل مدادرنگی دستش میگیره عین کلاس اولیا

من میگم یک میگه دو

سریع دستاشوبازمیکنه بشمره یک و دو ودوازده روبلده خخخ 

ایناروببن من کارنکردم ک بخاطراینکه باپسرم کارمیکردم دیدیادگرفت 

همه چیوهم دیگ میگه همه کلمات روفعل هاروولی دوتایی فقط پوپک نی بابانی بانی بلده همون نیست 

منتها بده بیابروایناروتنهامبگ دوتایی نمیده 

اسمای همه مونو صدای حیوونااجزای صورت کلاهکه چیومیفهمه ومیکه دیگه

ازپوشکم بیزاره اسیرم ازدستش می‌کشه دربیاره حبش وپی پی هم می‌دونه چیه میگه ولی بردم دستشویی دیدم نمیادمیترسه راستش منصرف شدم خودم حوصله ندارم ببرم گفتم یکم دیگ زمان بدم 

پیج دلوین روهمش بزاش میزارم خیلی دوسداره 

بهترین چیزبرابچه همبازیه حالاک بخاطرکرونارفت امداکم شده یانیس اوناییکه به بچه دارن بنظرم خوبکه ازاین پیچانشون بچه بدن 

دخترمن عاشق دلی هست بهش میگن دی دی 

من دقت میکنم رقصاشوک میبینع سعی می‌کنه مثل اون انجام بده 

مثلاپفک میخوردچندبارک دیدمیگ پپک من بخاطرالرزی اینابزاش پفک نخریدم ازاون یادگرفت 

روزی یکی دوباربش گوشی میدم گرچه موافق گوشی دادن نیستم ولی دیگ آخه حوصلشون سرمیره 

یکم سخت گیری روگذاشتم کنار

وخدایی که بشدت کافیست
دخترمن بیشترباداداشش بازی می‌کنه خیلی چیزاروازاون یادگرفته منم بزاپسرم مثل شماخیلی وقت میزاشتم ولی ب ...

ممنون خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی 

اره من خودم کم حرفم با این حال یه چند ماهی هست هی حرف میزنم هر چند با اینکه خانه دارم وقت کم میارم چون وقتی خابه من نمیتونم کارامو انجام بدم  بخاطر اینکه عرشیا به صدا حساسه بیدار میشه 

بعدشم بخاطر عرشیا حتما باید غذا بپزم وقت کم میارم اونم تنهایی با خودش بازی نمیکنه علاقه ای به اسباب بازی هم ندارع یه کار بد کردم وقتی بچه بود همش کارتون به زبان اصلی گذاشتم به کارام می‌رسیدم الان یکم شبکه پویا می‌ذارم ببینه 

گوشی هم وقتی اذیت می‌کنه

ممنون بخاطر معرفی پیج

امیدوارم بچه منم که بعد از سالها خدا داده حرف بزنه قشنگ همه بچه ها سلامت باشن 

بازم ممنون 

.......خدایا شکرت ....
ممنون خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی  اره من خودم کم حرفم با این حال یه چند ماه ...

خداحفظش کنه 

معلومه ک حرف میزنه حالایکی زودتریکی دیرترولی همشون تو۵سالگی بهم دیگ میرسن پس نگران نباش هیچ بچه ای ازبچه ی دیگ جلوتریاعقب ترنیس

زیادتمرکزنکن همینکه منظور شومیفهمونه کافیه 

بچه هازیادبشون چیزیواصرارکنی نمیگن 

راستی باعروسکاش بازبون بچگونه باهاش حرف بزن اینم خیلی خوبه من اینکارومیکنم هروقت حوصله کنم اصلااجزای صورتوباعروسک بش یاددادم مال اونوک میگفتم دخترمم نشون دادخودش 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم   من به دخترم هر سه ساعت  غذا میدم ۲۰قاشق مربا خوری  تا ۳۰تا   روز &n ...

عزیزم هر سه ساعت غذا میدی یعنی منظورت وعده غذایی کامله یا نه میوه و تنقلات و آبمیوه اخه گفتی هر سه ساعت 20 قاشق مرباخوری میدی اگه اینطور باشه مهرسا خیلیی کم غذا میخوره

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد