2777
2789
سلام عزیزم خوبی  شما عنوز  پوشک سایز پنج برا دخترتون استفاده میکنین  

منکه ۴ میبندم چون لاغره قبلا ده کیلو بود حالانمدونم حتما ۱۱ شده 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا سلام  دندان رهام خراب شده به عصب رسیده باید بیهوشش کنن 😭😭😭😭 هزینشم حدود ۳ میلیون و ...

سلام خوبی 

ای وای اونم الان تواین کرونا

دکتربردی گفت بایدسربع پرش کنی؟؟

یعنی بزرگترین ترس من همین پوسیدگیه دندون بچه س

وخدایی که بشدت کافیست

[QUOTE=145617938]منکه ۴ میبندم چون لاغره قبلا ده کیلو بود حالانمدونم حتما ۱۱ شده        نه عزیزم خوبه وزنش خداروشکر  من هنوز یکسالش  نبود پنج بستم الان کوچیک شده خیل میچسبه بهش  وزن دخترم خیلی هم نیست  بستگی به اندام داره بیشتر 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام خوبی  ای وای اونم الان تواین کرونا دکتربردی گفت بایدسربع پرش کنی؟؟ یعنی بزرگترین ترس من ...

کلی تعهد نامه گرفتن که توی کرونا ال و بل 

منم خیلی ترسیدم 

حالا تو تجربه ای نداری؟

مای بیبی جان ازکجافهمیدی پوسیده؟دردداشت؟

گاز میگرفت ناخن میکشید بیقراری میکرد ما هم گفتیم دندون میخواد در بیاره اما بعد یک مدت دیدم دندانش زرد شده شک کردم و بعد در عرض دو هفته سیاه شد . تازه دکتر گفت دندونش کامل هم در نیومده 😭😭

بنظرت اگه نبرم چی میشه؟ اخه قدیمیا که این کارا رو نمیکردن بیهوشی واسه بچه یکساله 

گاز میگرفت ناخن میکشید بیقراری میکرد ما هم گفتیم دندون میخواد در بیاره اما بعد یک مدت دیدم دندانش زر ...

ببین عفونت می‌کنه وبعدش دردسره 

بیهوشیش زیاذنیس سریع انجام میدن جای خوب ببردیگ بسپربخداااخه دندون پوسیده تودهن بچه باشه اذیتش بیشتره نهایت یکم دیگ صبرکنی ولی ناچاری بازببریش 

الان پسرمن ک۸سالشه تازه دندون شیریش دوسال دیگ میفته اون آسیاباروبراش عصب کشی کردم ب هیچ وجه نمیکشن چون بکشیم فضانگهدارمیخواداونم گرفتاری خودشوداره

وخدایی که بشدت کافیست
گاز میگرفت ناخن میکشید بیقراری میکرد ما هم گفتیم دندون میخواد در بیاره اما بعد یک مدت دیدم دندانش زر ...

مای بی بی بالاخره باید ببری درستش کنن ولی حتما یه جا خوب ببر....اگه شیر شب هم میدی حتما قطعش کن .اونم ممکنه نقش داشته باشه اگه میدی هنوز. 

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 

عزیزم کدوم ازدندوناشه؟همین جلویی ها یااسیابه؟نه دیگه حتماببردرس کن رهام شیرزیادمیخورده همین بیشترتوپوسیدگی دندوناش نقش داشته،حتما قندوشکلات هم زیادمیخوره؟

سلام خانما پسر من حرفرنمیزنه هنوز فقط ۴ یا ۵ تا کلمه بلده یعنی عادیه؟

سلام پسر منم سه چهار کلمه بیشتر حرف نمیزنه😢

دکترش میگه مهم نیست بعضی ها دیر زبون باز میکنن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
سلام پسر منم سه چهار کلمه بیشتر حرف نمیزنه😢 دکترش میگه مهم نیست بعضی ها دیر زبون باز میکنن

اره منم زیاد فعلا حساس نیستم تا دوسالگی وقت دارن  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
اره درست میگی به اندامش هست 

وای الهی خیلی ناراحت شدم عزیزم چقدر تو اذیت شدی اخه.ولی مگه دندون شیری هم عصب داره که عصب کشی میخوان کنن؟یا نه فقط پوسیده میخوان پر کنن؟

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد

سلام مامانا 

حال خودتون و کوچولوهاتون چطوره؟

بچه ها دخترمن دوباره بی اشتها شده؟

شما چطوری حواس بچه خاتونو پرت میکنید بهشون غذا میدید؟ هر وعده چند قاشق میخورن؟ در طول روز چند وعده میخورن؟

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊