2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم گل پسر قند عسل  جدیدا بدجوری بدقلقی میکنه

عجب موهایی داره حسودیم شد فقط تیناکچله😬

من تینارواصلادعوانمیکنم دیگ حالاچقدباورکنی حرفموبخو ته 😬دروغ نگم سرهم شایددوبارصداموبلندکردم گفتم نکن 

کارای خطرناکی ک می‌کنه فقط حواسشوپرت میکنم بایچیزدیگ یامیگم بووکلاصورتمویجورنمیکنم ک بفهمه عصبی شدم ک بیشترلج نکنه

حساسیت نشون نمی‌دم 

لجای الکی میگیره یوقتاوافعادیوونه میشم ولی میگم میگذره دیگ چون عصبانی بشی آدم خودش بیشتربهم میریزه

البته سرپسرمم همینجوری بودم ولی خوب بازاونودعوامیکردم 

دیگ تجربه شد

کلاباپسرمم همینه یچیزیولج کنه بخادنمیدم الانکه ۸سالشع می‌دونه باگربه ب خواستش نمی‌رسه اصلاکوتاه نمیام 

وخدایی که بشدت کافیست

س ندارم جان قطره اهن پسرم تموم شده بودتازه خریدم قبلیا سبزرنگ بودروی شیشه این قرمزرنگه برچسب روشیشه بعدروش نوشته تاسه سال ۶تاده قطره منم همون پانزده قطره دادم بعددیدم فککنم روی اون قطره قبلیا اینطوری ننوشته بود،بعدسه تا ۶سال ده قطره اصلا موندم یعنی نبایدپانزده قطره بدم،قطره هم ایرانیه،ترسیدم ازمرکزبهداشت برم بگیرم شوهرم خریدازداروخونه

س ندارم جان قطره اهن پسرم تموم شده بودتازه خریدم قبلیا سبزرنگ بودروی شیشه این قرمزرنگه برچسب روشیشه ...

سلام عزیزم خوبی 

ببین روش زده چقده آهن داره توهرمیل من لیپوزوفرو۲میل یعنی ۲۰,قطره میدم کلا۱۵تا۲۰قطره میشه داداکثراپشتشون زده بخونی متوجه میشی ک به میاش کافیه یانه مثلافروگلوبین قطرش یه میل کافیه چون ۱۴میکرواهن داره ک نیازبچس ولی لیپویه میلش حدود۷میک هست پس بایددومیل بدی

وخدایی که بشدت کافیست
ببین توهربه قطره چکونش ۷mgهست نیازبچه ما۱۴mgپس باید۲تاقطره چکون پرهمون۲۰قطره داد پشتشوبخون

سلام عزیزم خوبی  شما عنوز  پوشک سایز پنج برا دخترتون استفاده میکنین  

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

سلام خانما پسر من حرفرنمیزنه هنوز فقط ۴ یا ۵ تا کلمه بلده یعنی عادیه؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
عجب موهایی داره حسودیم شد فقط تیناکچله😬 من تینارواصلادعوانمیکنم دیگ حالاچقدباورکنی حرفموبخو ته 😬د ...

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی 

چه خوب واقعا دعواش نمیکنی 

واقعا نمدونم چرا بچه ها اینجوری شدن بیشتر لجبازی میکنه وقتی میبینه عصبانی هستم حتی گاهی وقتها 

وشکون میگیره میگه گریه کن 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018