2777
2789
ماشالا خوب میخوره من چهار روز تموم میکنه,آره فقط شیر خشک میدم

البته اینم بکم چون شیزشhaست بنظرم سبکتره زودتدهضم مبشه اون موفه اولاک شماره ۱میدادم سنگینتربوددیرب دیرترمیخورد

اینماه ولی کم خوردبایدببرم دوباره وزنش کنم دوهفته فقط 

۱۰۰گرم وزن گرفته بود

راستی بهداشت توعیدبازه؟؟منظوزم اونروزایی ک توعیدتعطبل نیس؟

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید بخاطر همین باشه چون سبکه,من ببلاک یک میدم دل میخواد بیشتر بخوره   کلا برا شیر خوردن اذیت میکنه شب تا صب که میدمش خیلی خوبه راحت میخوره همین الان ۱۶۰دادم خورد اصلا یه لذتی بردم که نگو,بهداشت هم نمیدونم فکر نکنم روزای تعطیل رسمی باشن 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام منم مامان یه نی نی آبانی هستم پسرم ۲۳آبان به دنیا اومد  دوستان نی نی من هنوز دمر نمیشه طب ...

خوش اومدی عزیزم 

اره تا۶ماهگی زمان هست بعدپسرایکم دیرتراینکاراروممکنه بکنن زیادمهم نیس 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام منم مامان یه نی نی آبانی هستم پسرم ۲۳آبان به دنیا اومد  دوستان نی نی من هنوز دمر نمیشه طب ...

خوش اومدی نه عزیزم مشکلی نیست منم دخترم هنوز غلت نمیزنه  بهداشت اصلا سوال نکرد غلت میزنه گفت رو دست میاد یا نه گفتم آره ولی من دخترم سه ماهگی چند بار غلت زد دیگه نزد دوباره چند روز پیش چهارماهش شد دوبار غلت زد ولی نمیدونم دیگه چرا نمیزنه انگار یادش میره 

منم ۱۲۰میدم ولی هر چهارساعت یا بیشتر مشه تا دوباره بدمش

خوب سبرش میشه دیگ هربچه یطوره هرچقددلش میخادبده بخوره من خودم توطول روز۹۰تامیدم اگ بیشتربدم برمیگردونه نااروم میشه 

وخدایی که بشدت کافیست
البته اینم بکم چون شیزشhaست بنظرم سبکتره زودتدهضم مبشه اون موفه اولاک شماره ۱میدادم سنگینتربوددیرب د ...

موقعی که تعطیل رسمی نباشه باید باشن

شاید بخاطر همین باشه چون سبکه,من ببلاک یک میدم دل میخواد بیشتر بخوره   کلا برا شیر خوردن اذیت م ...

شیطون شدن 

دخترمنم حواسش مثل قبل نیس 

راستی کی بدنیااومد؟؟الان چندکیلوشده؟

من حواسم ب وزن نگرفتن اینماهشه بایدتاچهادشنبه ببرمش

وخدایی که بشدت کافیست

راستی پسر من دستاشو یا هر چیز دیگه ای رو میاره جلو چشاش که نگاه کنه سیاهی های چشاش هردو میان سمت بینی برای شما هم اینجوریه؟ البته اینم بگم که خیلی نزدیک میاره یه جورایی میچسبونه به چشاش 

خوش اومدی نه عزیزم مشکلی نیست منم دخترم هنوز غلت نمیزنه  بهداشت اصلا سوال نکرد غلت میزنه گفت رو ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد.  پسر منم سعی میکنه ولی نمیتونه آخرشم حرصش میگیره گریه میکنه 

شیطون شدن  دخترمنم حواسش مثل قبل نیس  راستی کی بدنیااومد؟؟الان چندکیلوشده؟ من حواسم ب و ...

آره خیلی شیطون شده خوابش میاد چشماشو میماله ولی  میخواد بازی کنه میگه نباید بخوابونیم,۱۹آبان دنیا اومدچهار ماهگی ۶۷۰۰بود

راستی پسر من دستاشو یا هر چیز دیگه ای رو میاره جلو چشاش که نگاه کنه سیاهی های چشاش هردو میان سمت بین ...

چون زیاد میاره جلو اینجور میشه چشماش دختر منم بعضی مواقع اینجور میشه

2810