2777
2789
سلامت باشی  والامن درتلاشم ک وزنش بیادپایینتریاببشترنشه

چرا عزیزم خوبه که   خیلی زیاد نیست نگران نباش  دختر منم بالا نمودار  هست  من دوست دارم بیشتر باشهش برعکس شما  البته نه  دیگه خپل بخواد بشه ها دلم میخواد بزرگ هم بشه تو پر باشه یکم تپلی باشه  دختر من ۱۲کیلو هست   دختر شما ۱۸ماهگی چند بچد

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم خوبه که   خیلی زیاد نیست نگران نباش  دختر منم بالا نمودار  هست  من دوس ...

خیلی نیس ولی خوب من دوست  دارم معمولی باشه نه چاق نه لاغر

چون ازطرف پدری سابقه ی چاقی دارند

۱۸ماهگی ۱۲/۲۰۰کیلوبودفکرکنم 

وخدایی که بشدت کافیست
خیلی نیس ولی خوب من دوست  دارم معمولی باشه نه چاق نه لاغر چون ازطرف پدری سابقه ی چاقی دارند ۱ ...

اهان پس بخاطر همینه انشالا که چاق نمیشه و وزنش نرمال میشه 

ممنونم

ببخشید عزیزم من چندین بار سعی کردم عکس  اسباب بازی آشپزخونه دخترم بزارم نمیاد نمیدونم چرا  سایت خرابه    هر موقع شد میزارم  ,این اسباب بازیای مال دخترم که میگم از اون بزرگای ایستاده نیستا  از همین کوچیکو ساده ها هست

سلام مامانا خوبین. پسرم از اول بد غذا بود. تا یک هفته پیش تخم مرغ اصلا دوست نداشت و نمیخورد. همه جور براش درست کردم و نخورد. یک هفته پیش برای پسر بزرگم نیمرو درست کردم اینم رفت کنارش نشست و خورد.الان باورتون نمیشه همچین با اشتها میخوره انگار همیشه عاشقش بوده  به نظرتون روزی دوتا بخوره براش زیاد نیست؟

مامانای گل احیانا ایده برای کادو تولد بچه ها دارین؟ من دوست دارم براش وسیله اشپزی بخرم عاشق بشور و ...

سلام عزیزم...من برای دخترم از این ست قابلمه ها قبلا خریده بودم توجهی نشون نمیداد ولی الان دوسشون داره و اشپزی بازی میکنه....من خودم برای دخترم از این چادر سرخپوستیا باصطلاح چادر بازی خریدم میره داخلش عروسکاشو میبره بازی میکنه دوس داره.

دخترم23/07/1397 زمینی شد. 
2810