2777
2789
الهی خیلی اذیت شدی تو بعد روز رو بهش بدی؟ سخت نیست اخه چجوری درک میکنه شب نخوره روز بخوره😐 من با ...

عزیزم باورت نمیشه قبول کرده 

از وقتی شب نمیخوره روز را هم کمتر میخوره 

تو هم شروع کن عالیه 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
میگم پسرتو‌از شیر شب گرفتی مثلا کی میخوابه کی بیدار میشه ؟ دختر من شب ده و بازده بخوابه شش صبح بلند ...

دیگه شیر شش صبح دیکه شیر شب محسوب نمیشه. عملا ۷ ساعت پشت سرهم خوابیده‌. این دیگه خوبه. منم تا ۶ بیشتر بدون شی نمیخوابه

سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باورت نمیشه قبول کرده  از وقتی شب نمیخوره روز را هم کمتر میخوره  تو هم شروع کن عال ...

خوبی مایبیبی منم پسرموسه روزازشیرگرفتم یکم بدقلقلی میکنه روزازیادنق میزنه شباهم دوباربیدارمیشه روپام میزارم میخابه،خواب رهام چطوره؟شبابگودقیقا چطورمیخابه؟چندساعت پشت سرهم؟

قربونت عزیزم انشاالله تو هم شاهد بزرگ شدن و موفقیت های پسرت باشی لینک مامانای آذر رو هم برات فرس ...

فداتبشم اره دیدم ممنون ذخیره کردم ممنونم اخه چون رهام اخر ابان هست بدردم میخوره😝

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
خوبی مایبیبی منم پسرموسه روزازشیرگرفتم یکم بدقلقلی میکنه روزازیادنق میزنه شباهم دوباربیدارمیشه روپام ...

سلام عزیزم خوبی 

قربونت

روزها حقیقتش گرمه مامانم گفت از شیر نگیرش 

اما شبها اخر شب بهش میدم بعد سر سینم را چسب میزنم اگر بیدار بشه میگم اوفه اونم چند شب اول قشقرق کرد حتی از ساعت ۴ تا ۸ یکروز بیدارشد و نخوابید اما حالا خداروشکر درست شده بیدار میشه بهش اب یا دوغ میدم میخوره میخوابه 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام  مامانای مهربون مامانا میخوام پسرمو از پوشک بگیرم به نظرتون زوده هنوز؟

من خواستم بگیرم برا خونه ک بچه ها گفتن خیلی زوده تا یمدت دست نگه داشتم فعلا

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
مامانا تو رو خدا کمکم کنید دخترم هم سن بچه های شماست دوندوناش داره میپوسه چه خاکی به سرم کنم 

ببرش دندانپزشک کودکان ببینه تابهت بگه بایدچیکارکنی 

منم خیلی میترسم ازپوسیدگی دندون چون دخترمن مطمنم ازاوناست ک همکاری نمیکنه اگ خراب بشه 

من پسردوستم ۴سالس تحت بیهوشی دندوناشودرست کرد

وخدایی که بشدت کافیست
ببرش دندانپزشک کودکان ببینه تابهت بگه بایدچیکارکنی  منم خیلی میترسم ازپوسیدگی دندون چون دخترمن ...

سلام   ,از کجا معلومه پوسیده

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹