2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 188 پست
مام مث شما شدیم ولی با پول کمتر... بنظرت بعد عید بالاتر میره؟؟؟

منم همش نگران همینم که بالاتر نرخ البته ما تا یکسال کنیم دیکه پولمون اماده میشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بخدا ولی ما متاسفانه نداریم اینقدر پول میشه تو یه محله خوب بخری ۸۰ یا ۹۰ متری شخصی ساز دو خوابه ...

دقیقا مثل من ، میرم دیوار انقد نگا میکنم محو تماشاش میشم 

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
چقدر مثبت اندیشی آفرین کاش منم مثل شما بودم

مرسی عزیزم  کاری نداره مثه من دنیا رو بی ارزش تر از هر چیزی بدون  این مسائله مالی خیلی مسائله بی خودی در برابره نداشتن سلامتی خودمون و عزیزانمون. کاش همه بدبختیها نداری باشه  اما همه عزیزانمون کنارمون باشن💔

.من افسریه میشینم   تو  بنگاهای محلمون  زده بود خونه  باسسازی شده  ۷۰ متری، به گمونم  ۱۰ یا ۱۵ سال ساز  ۳۵۰.

نو ساز  متراژ پایین تر میتونی با ۴۰۰ بگیری شما الان در حده توانتون  تو هر منتطقه ای بخرید  انشالله  بعد هی عوض میکنید  الان پولتون تبدیل ملک بشه بهتره و به نفعتونه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
ماااااااااااااا 5ساله ازدواج کردیم مستاجریم 2تا بچه داریم شغل همسرمم آزاده و20تومن سرمایه که الان 1 ...

اسلامشهر؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منطقه ۱۶ شهرری تو دیوار میرم ببینم اصلا خیلی خونه افتضاح 

سریال پادری رو دیدی که نمیدونم کدوم عید نشون میداد اونم قسمت 2 و3 واوان رو نشون میده.زمینای پشت شهرداری رو بزنی همشون خوشکلا وما نداشتیم بخریم

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
ماااااااااااااا 5ساله ازدواج کردیم مستاجریم 2تا بچه داریم شغل همسرمم آزاده و20تومن سرمایه که الان 1 ...

ما نزدیک ۹ ساله ازدواج با دوتا بچه پول پیش ۳۵ تومن ماهی ۱۲۰۰ وااای 

خونه به این گرونی چجوری میشه خرید

🌹خداجونم روزی هزاران بار  شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی ،،⚘خدایا شکرت ...👈شده ذکر هر روز من🤩🤩تیکرم برا تولد فسقل خانمه🎂
مرسی عزیزم  کاری نداره مثه من دنیا رو بی ارزش تر از هر چیزی بدون  این مسائله مالی خیلی مسا ...

مرسی عزیزم فعلا که تازه میخوایم پول بزاریم تو بانک مسکن اینجوری که حساب کردیم تا ۴۰۰ میتونبم هزینه کنیم 

ما نزدیک ۹ ساله ازدواج با دوتا بچه پول پیش ۳۵ تومن ماهی ۱۲۰۰ وااای  خونه به این گرونی چجوری می ...

چرا پول تو بانک مسکن نمیزارید؟

گناه ما اینه که شهر بزرگ زندگی میکنیم

تومشهدم با۴۰۰میلیون یه خونه کوچیک تو یه منطقه به دردنخور میدن

من واقعا نمیدونم شهر بزرگ خوبه واسه زندگی 

یاشهرکوچیک

بدبختی اینجاست به شهربزرگ عادت کردیم نمیتونیم توشهرکوچیک زندگی کنیم